Samsung Galaxy S8 – interfata Bixby, cutia si o noua culoare

Samsung Galaxy S8 functional apare intr-un clip video pentru a ne prezenta asistentul personal Bixby, separat imagini cu noua culoare gri si cutia fiind prezentate.

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-un nou clip video care ne prezinta in doar 5 secunde interfata asistentului personal Bixby pe care compania l-a anuntat oficial zilele trecute. Puteti vedea in prima parte a clipului video de mai jos cum arata interfata asistentului personal Bixby pentru Samsung Galaxy S8, ea fiind colorata, asa cum sunt multe lucruri in Android.

Putem vedea din aceasta interfata pentru Bixby al Samsung Galaxy S8 ca Samsung urmeaza sa ofere asistentul cel putin in limbile engleza si chineza. Interfata nu este clar vizibila pentru a ne da seama exact cum va functiona Bixby in Samsung Galaxy S8, dar putem vedea totusi ca el va avea integrare cu unele aplicatii Android.

Mai exact, aplicatiile Weibo si YouTube par sa apara in aceasta interfata a Bixby pentru Samsung Galaxy S8, iar ele ar putea fi controlate folosind comenzi vocale. Cei de la Samsung au anuntat ca Bixby din Samsung Galaxy S8 va avea integrare “adanca” in aplicatii, clipul video parand sa confirme fara dubiu aceasta functionalitate.

Samsung Galaxy S8 – interfata Bixby, cutia si o noua culoare

Separat de acestea, mai jos puteti vedea si primele imagini cu noua cutie pe care Samsung Galaxy S8 Plus o va avea, ea semanant cu cele din seriile anterioare. Era putin probabil ca Samsung sa schimbe cutiile pentru Samsung Galaxy S8 avand in vedere ca ele arata destul de bine si lumea nu este chiar atat de interesata de ele, in final.

Continuand, putem vedea culoarea gri de culoarea orhideei pentru Samsung Galaxy S8, compania coreeana fiind de parere ca gri-ul spatial al iPhone este depasit. In aceasta idee, ea este interesata sa ofere un gri de culoarea orhideii ceva mai interesant pentru Samsung Galaxy S8, nuanta fiind diferita fata de cea din iPhone si aratand oricum mai bine cu carcasa din sticla.

Va spun din nou ca Samsung Galaxy S8 continua sa fie dezvaluit aproape in totalitate inainte ca prezentarea oficiala sa aiba loc in New York. Samsung Galaxy S8 va fi prezentat pe 29 martie de catre compania Samsung, insa lansarea oficiala va avea loc in luna aprilie, desi nu se stie foarte clar la ce data.

samsung galaxy s8 gri masliniu cutie