Samsung Galaxy S8 poate fi returnat 3 in luni fara motiv

Samsung Galaxy S8 ar putea beneficia de o promotie fara precedent pentru lumea smartphone, numai pentru ca oamenii sa fie convinsi sa il cumpere. Conform unor informatii aparute astazi, nivelul de disperare al Samsung a ajuns la nivelul in care Samsung Galaxy S8 va putea fi returnat la maxim 3 luni de la achizitie fara vreun motiv.

Terminalele Samsung Galaxy S8 trebuie sa fie in bune conditii de functionare si sa nu aiba defecte ale carcasei sau ecranului, iar clientii isi vor primi banii inapoi. Conform celor care ofera aceasta informatie, strategia ar avea la baza dorinta celor de la Samsung de a le oferi oamenilor posibilitatea de a se obisnui cu asistentul Bixby din Samsung Galaxy S8.

Se pare ca software-ul nu este suficient de bine dezvoltat si ar putea genera frustrare pentru unii utilizatori, asa ca Samsung ar oferi o perioada de retur de 3 luni pentru Samsung Galaxy S8. Bixby din Samsung Galaxy S8 nu va avea tehnologii ale companiei Viv Labs, cumparata de Samsung, fondatorii sai creand asistentul personal Siri.

Samsung Galaxy S8 poate fi returnat 3 in luni fara motiv

Desigur ca explicatia care are la baza dorinta Samsung de a dezvolta Bixby este una stupida si in realitate motivul unei asemenea politici de retur pentru Samsung Galaxy S8 este altul. Mai exact, faptul ca multa lume ar putea crede ca Samsung Galaxy S8 are probleme la fel de mari precum terminalele Samsung Galaxy Note 7 lansate anul trecut.

Oferindu-le clientilor “siguranta” ca pot returna terminalele Samsung Galaxy S8 in 3 luni de la achizitie fara motiv, Samsung spera ca va creste vanzarile terminalelor sale. Desigur ca multi se vor lansa convinsi de o asemenea politica pentru a cumpara Samsung Galaxy S8, insa numarul acestor persoane ar putea fi totusi destul de mic.

Cat de usor ar putea fi returnate determinalele Samsung Galaxy S8 la Samsung, sau parteneri, dupa achizitie este greu de spus. Totusi, aceasta este prima oara cand un producator atat de important ofera o asemenea politica de retur pentru un smartphone premium, asa ca Samsung Galaxy S8 ar putea avea parte de o lansare inedita.

samsung galaxy s8 retur 3 luni