Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 ar putea fi vandut din 29 martie

Samsung Galaxy S8 ar putea fi vandut din 29 martie

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda incepand din data de 29 martie in Olanda, adica exact aceeasi zi a prezentarii.

Samsung Galaxy S8 ar putea fi disponibil pentru precomanda in Europa inca din data de 29 martie, conform unor noi informatii aparute in aceasta seara. In 29 martie compania Samsung va prezenta oficial Samsung Galaxy S8 pentru lumea intreaga si o va face in cursul serii, deci lansarea precomenzilor pare putin probabila.

Zvonuri anterioare sustineau ca Samsung Galaxy S8 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 7 aprilie, la peste o saptamana dupa prezentare. Aceasta data pare mai logica, pentru ca Samsung nu prea vrea sa se grabeasca cu precomenzil pentru Samsung Galaxy S8, dar alti parteneri ar putea-o face totusi.

Informatiile de astazi vin din Olanda, tara din care sunt coordonate vanzarile europene ale Samsung, deci ar putea avea un sambure de adevar privind vanzarea Samsung Galaxy S8. Exista posibilitatea ca macar acolo Samsung Galaxy S8 sa fie disponibil pentru precomanda la unii operatori de telefonie mobila, sau parteneri ai companiei Samsung.

Samsung Galaxy S8 ar putea fi vandut din 29 martie

Disponibilitatea Samsung Galaxy S8 pentru precomanda in Olanda urmeaza sa se aplice si in Belgia, insa nu si in alte tari din Uniunea Europeana. In aceasta idee, exista posibilitatea ca la mijloc sa fie o strategie a unui partener Samsung pentru vanzarea Samsung Galaxy S8 si nu una generala a companiei coreene pentru intreaga Europa.

Preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in Europa sunt din nou confirmate ca fiind de 799 euro si respectiv 900 de euro. Am auzit aceste informatii inca de acum cateva saptamani, insa clientii Samsung Galaxy S8 ar urma sa primeasca Gear VR gratuit si ar putea avea deasemenea alte beneficii la achizitionarea dispozitivelor.

Daca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi disponibile pentru precomanda in Olanda in 29 martie, asta nu inseamna ca lansarea va avea loc mai devreme de 21 aprilie. Aceasta data este zvonita de cateva luni pentru lansarea Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, si e putin probabil sa se schimbe ceva.

samsung galaxy s8 data precomanda europa

 • Srb Srb

  Viorel se va imprumuta de bani o sa il foloseasca si el 3luni dupa care il returneaza daca nu isi plateste datoria in 3 rate

 • Mr. Tambourine Man

  Dați doar câte 2 sa ajungă la toți!

 • Revyne

  De ce nu ești respectuos ca toți oamenii civilizați?

 • Srb Srb

  Asa este situatia. Ce treaba are situatia financiara cu respectul

 • Mohhamed

  Ușor cu srb, el este din Dubai 😂😂 are o durere la cap de la soare nimic mai mult =)))

 • Gabriel.86

  Oamenii educati ofera respect. Oamenii educati doar pentru bani jignesc. Superb.

 • sorin.m

  Pe pariu ca nu o sa vanda prea multe. Nu mai pune lumea … botu’ la samsung .

 • Srb Srb

  hmm, eu zic ca lumea o sa cumpere doar din cauza ca au 3 luni posibilitatea de retur..deci se imprumuta de bani, il folosesc 3 luni si dupa aceea multi il vor returna. Ideea este cate raman vandute DUPA cele 3 luni

 • Srb Srb

  Exact. Oamenii cu bani ii invata respect si pe cei fara bani

 • Mohhamed

  Păi ce bani ai mă tu ? 😂😂😂😂 ia o aspirină că iar te-a bătut soarele în cap 😂😂 și visezi bani acum =)))