iPhone 7 – cum instalezi un logo iluminat multifunctional

Daca aveti un iPhone 7 si doriti sa-l faceti cu adevarat interesant, atunci poate ca instalarea unui logo iluminat si multifunctional este o idee buna. In clipul video de mai jos puteti vedea cum se instaleaza un logo iluminat in iPhone 7, simpla sa atingere schimband modul in care se face iluminarea, cateva moduri de functionare fiind oferite de catre producator.

De la simpla activare a logo-ului iluminat din iPhone 7 cu o simpla atingere a sa, si pana la activarea unui mod de pulsare, acest accesoriu este extrem de interesant. El se conecteaza la placa de baza a iPhone 7 pentru a prelua energie si a functiona, insa consumul nu va fi chiar atat de mare pentru a va ingrijora in legatura cu autonomia bateriei dispozitivului.

Desigur ca instalarea acestui logo iluminat impune trecerea printr-o procedura destul de complicata si nu va recomand sa o utilizati decat daca stiti intr-adevar ce faceti. Daca sunteti interesati de un asemenea logo iluminat pentru iPhone 7, atunci il puteti cumpara de aici la preturi care variaza intre 10 si 15 dolari, fara transport.