iPhone 7 rosu poate fi precomandat de la Orange

iPhone 7 rosu poate fi precomandat chiar acum in Romania de la operatorul de telefonie mobila Orange, iata unde poti plasa comanda si cand se livreaza.

iPhone 7 rosu poate fi precomandat de la Orange Romania din aceasta pagina, operatorul de telefonie mobila avand deja smartphone-ul in oferta la doar o zi dupa lansarea oficiala. Compania Apple nu a anuntat cand va lansa iPhone 7 rosu in Romania, insa cei de la Orange l-au listat deja pentru clientii interesati sa il precomande in vederea livrarii.

Conform celor de la Orange, o precomanda pentru iPhone 7 rosu facuta acum va fi livrata in data de 3 aprilie, dar asta in functie de stocurile disponibile. Dupa cum prea bine stiti deja, iPhone 7 rosu este disponibil in cantitati limitate in intreaga lume, asa ca daca nu plasati precomanda acum la Orange, il veti primi cu intarziere fata de data normala.

Orange Romania este primul operator de telefonie mobila din tara noastra care ofera iPhone 7 rosu pentru precomanda in aceasta pagina incepand de azi. Vodafone, Telekom si alti parteneri ai companiei Apple ar putea anunta deasemenea deschiderea precomenzilor pentru iPhone 7 rosu astazi, sau in zilele urmatoare, asa ca il veti putea cumpara de cam oriunde.

Avand in vedere ca Orange va incepe sa livreze iPhone 7 rosu incepand cu data de 3 aprilie 2017, atunci este clar ca atunci ar trebui sa aiba loc lansarea oficiala in Romania. Tot atunci ar trebui sa vedem iPhone 7 rosu si in magazinele din tara noastra, asa ca ar trebui sa il putem folosi pentru a ne bucura de culoarea oferita de catre Apple.

iphone 7 rosu precomanda orange