iPhone 7 rosu – iata cum il faci cu adevarat grozav

iPhone 7 rosu este apreciat de catre foarte multa lume, culoarea rosie mata folosita pentru carcasa atragand atentia lumii intregi dupa prezentarea oficiala. In ciuda faptului ca foarte multa lume este entuziasmata de lansarea acestui iPhone 7 rosu, exista multi care sunt de parere ca Apple ar fi trebuit sa foloseasca si un panou frontal negru pentru terminal.

Avand in vedere ca Apple nu vinde iPhone 7 rosu cu un panou frontal negru, cineva ne arata in clipul video de mai jos cum poate fi instalat unul. Vorbim despre extragerea panoului frontal alb pentru iPhone 7 rosu si inlocuirea sa cu unul negru, intreaga procedura fiind prezentata in detaliu in clipul video de mai jos de catre realizatorul sau.

Ca sa fiu complet sincer, iPhone 7 rosu arata intr-adevar mai bine decat versiunea cu panou frontal alb, dar asta depinde de preferintele fiecaruia. Ideea de a modifica iPhone 7 rosu in acest mod are la baza abilitatile voastre de a extrage panoul frontal negru, dar rezultatul final este unul care merita intreaga procedura.

Nu uitati ca acum puteti precomanda iPhone 7 rosu inclusiv din Romania prin aceasta pagina.