Nokia vrea sa se foloseasca de Samsung pentru a lupta cu Apple

Nokia a intentat cateva zeci de procese companiei Apple la finalul anului trecut, o serie de tari de pe planeta fiind alese pentru a-i ataca pe cei din Cupertino. Desi Nokia crede ca are dreptate in disputa legala cu Apple, ea pare totusi sa aiba nevoie de informatii ale Samsung pentru a demonstra ca are intr-adevar dreptate in ceea ce sustine.

Mai exact, cei de la Nokia cer acces la documente folosite de catre Samsung in bataliile legale cu Apple pentru a putea demonstra ca au dreptate. Separat de documentele Samsung, Nokia vrea sa aiba acces si la unele marturii date de catre angajati ai Apple si Samsung in procesele pe care cele doua companii le-au avut in diverse zone de pe glob.

Nokia a depus o cerere la o instanta din SUA pentru a avea acces la aceste documente, spunand ca ele sunt esentiale pentru procesul pe care-l are cu Apple. Desi Nokia vrea sa aiba acces la aceste documente, este greu de spus daca i se va si acorda posibilitatea de a le analiza, Apple putandu-se impotrivi cerintei finlandezilor in perioada urmatoare.

Documentele si marturiile la care Nokia vrea acces au fost deja judecate si considerate relevante cu privire la procesele ce implica Apple si probleme privind proprietatea intelectuala. Din moment ce Nokia are nevoie de alte documente pentru a-si putea sustine pretentiile, este clar ca nu are o “mana forte” in fata celor de la Apple in momentul de fata.

“The Letter seeks documents and deposition testimony from Samsung Electronics Co., Ltd., based in the Republic of Korea. The evidence sought by Nokia is highly relevant to the Investigation and unobtainable by other means.”

nokia proces apple samsung

34 COMENTARII

  1. Cred ca nokia urmeaza sa isi semneze urmatorul faliment in loc sa se concentreze pe aparitia unor produse care sa castige macar o mica cota de piata. Cheltuieli pt niste procese care probabil nu vor avea sanse de izbanda sunt clar inutile

  2. Consider Nokia o companie decedata! Acum nu fac decât sa fie de rasul lumii cu acțiunile lor!
    Lansează telefoane old care nu prezintă nici un interes!
    Deschid procese inutile!

  3. Și Terminați cu tâmpeniile ca nokia a făcut telefoane calitative!
    Făceau niște plastice ordinare fără nici o Inovație !
    Bateriile nokia țineau mult pentru ca telefoanele nokia nu făceau nimic ! Dacă jucai snake 2 ore se stingea!
    Când nokia lansa 1100 ,Sharp lansa telefoane cu camera foto video!

  4. multumesc pentru corectare dar acesta este un site de ideviceuri nu de gramatica asa ca te rog frumos sa iesi pe usa
    viorel = caine

  5. Intr-o piata supra saturata de smartphonuri nu prea au cum sa isi faca intrarea de cat prin niste procese intentate celor de la Apple!acum vom vedea cu ce vor veni pe piata oricum au sanse sa depaseasca cel putin huawei daca nu samsung chiar!

  6. Omul inteligent scrie corect indiferent de situatie, cel putin daca este capabil de asa ceva. Se pare ca tu nu esti.
    Acesta este un site de informatii, nu de idevice-uri. Din fericire, se scriu articole despre dispozitive care exclud sfera idevice, si este responsabilitatea fiecaruia daca acceseaza informatiile astea sau nu.
    Inaite de a da tu indicatii ce si cum sa citim, ai face bine sa inveti sa scrii corect romaneste. Este o rusine pentru tine sa scrii agramat.

  7. Cu siguranta nu sunt persecutat, pentru ca sunt un om matur. Tu esti un frustrat care cauta atentie pe idevice. Mai bine te-ai abtine sa ai conflict cu mine.

  8. Ăsta e IsmailVely turcu’! Ăștia sunt ca o plagă… Au stat 400 de ani și au asuprit poporul român fără să aibă nicio contribuție pozitivă, iar astăzi trebuie să mă intoxice un turcalete nesimțit :(((

  9. Tu învață să comunici corect în limba țării care te-a adoptat, și după aia să ai tupeul de a te lua în gură cu mine.

  10. Nokia vrea sa calce pe urmele samsung. Daca va aduceti aminte acum vreo 6-7 ani samsung facea la fel cu apple si uite unde a ajuns. Parerea mea e ca nokia va redeveni un brand pe spatele celor de la apple si samsung

  11. Același agramat… Să stea linistit cel cu “iz” de “mail”, mă lasă rece atitudinea de nesimțire. Mai bine ai fi un om cu respect față de ceilalți și toată lumea ar fi mai fericită…

  12. Multumesc Bo6dan!
    Problema mea este ca aici sunt in comunitate cu voi toti. Oamenii imi sunt dragi, si desi am dezvoltat unele animozitati cu unii, suntem cu totii condamnati sa impartim aceeasi perioada a vietii. Asta e!
    In shimb, ma sufoc cand vad cat tupeu au unii…

  13. E clar! Doar felul in care scrii ma face sa cred ca esti acelasi IsmailVely! Tu esti ca Smith din Matrix: te multiplici la nesfarsit :)))
    De remarcat este ca acum esti tipa :))