Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – iata de ce va fi foarte scump

iPhone 8 – iata de ce va fi foarte scump

iPhone 8 va fi vandut la un pret mare de catre compania Apple pentru a "tine in frau" cererea foarte mare pe care dispozitivul o va avea.

iPhone 8 urmeaza sa fie cel mai scump iPhone lansat vreodata de catre Apple, in versiunea standard, el putand costa minim 1000 de dolari, sau euro. Pretul este foarte mare pentru un smartphone, insa analistii sunt de parere ca iPhone 8 va fi atat de scump pentru a reducere cererea pe care compania Apple o va inregistra dupa prezentarea sa.

Analistii sunt de parere ca imbunatatirile implementate in iPhone 8 de catre compania Apple vor convinge multi utilizatori sa faca upgrade de la actualul model al iPhone. Pentru ca exista extrem de multi utilizatori care au spus “pas” iPhone 7, analistii cred ca va exista cerere enorma pentru iPhone 8, dar Apple vrea sa o reduca prin stabilirea unui pret mare.

Analistii sunt de parere ca varsta medie a terminalelor iPhone aflate in utilizare este de un an si jumatate, deci in toamna multi vor ajunge la termen pentru un upgrade. In aceasta idee, compania Apple ar sti ca exista foarte multe persoane dornice sa cumpere iPhone 8, asa ca va stabili un pret de vanzare mare pentru a putea acoperi limitat cererea oricum foarte mare.

iPhone 8 – iata de ce va fi foarte scump

Daca un iPhone 7 costa acum 650 de dolari in SUA, un iPhone 8 cu un pret de 1000 de dolari va tine departe foarte multi fani ai companiei Apple. Chiar si cu minim 128 GB spatiu de stocare, iPhone 8 va fi totusi cu peste 200 de dolari mai scump decat modelele actuale ale iPhone 7, dar si decat viitoarele terminale iPhone 7S ale Apple.

iPhone 8 urmeaza sa vina cu un ecran a carui diagonala va fi de 5.8 inch si va acoperi aproape intregul panou frontal. iphone 8 va avea incarcare wireless, o camera principala noua, functii pentru realitate augmentata, o camera frontala 3D cu senzori cu infrarosu, nu va avea buton Home, dar va avea un nou tip de Touch ID si multe alte schimbari.

“Hall believes that Apple may be looking to control demand for the new redesigned iPhone, given that so many iPhone users are waiting to upgrade, which is one reason why Apple may opt for a high price tag for the device —possibly over $1,000.”

Teoria analistilor privind iPhone 8 este destul de ciudata, insa ar putea avea o oarecare logica pentru cei din Cupertino. Daca iPhone 8 va fi foarte scump, atunci vom vorbi intr-adevar despre un produs premium, exclusivist, dar care va avea si putini utilizatori, asa cum se intampla si in trecut cu multe produse ale companiei Apple.

iphone 8 comparatie iphone 7

 • Srb Srb

  Abia astept.

 • Heath

  Dar va avea un ecran de aproape 6″ , nu?

 • Srb Srb

  5.8″ deci da, aproape de 6″

 • Heath

  16:9?
  Va fi mai greu de ținut în mână ca un s8…

 • stefan

  Sincer, nu văd un salt tehnologic așa mare încât sa justifice diferența de preț.

 • BurN®

  Merita fiecare cent

 • Srb Srb

  nope…daca zvonurile devin realitate…iphone 8 va fi undeva pe la dimensiunile fizice de iphone 7. Deci atata timp cat nu este cat iphone plus sau mai mare…atunci nu se pune problema.
  Daca chiar va fi aproape de iphone 7…nu am nimic de reprosat…chiar si daca va fi undeva pe la dimensiunea s7 edge si tot ar fi bine

 • Srb Srb

  pai 5.8″ deci compari diferenta de pret cu iphone plus si nu cu cel normal

 • Dragos Oszkar

  128gb model de baza?
  mai spunetimi o companie care face asa ceva
  recent au revolutionat industria introducand varianta de 32

 • Mr. Tambourine Man

  Nu cred o iota din ce se scrie in articol.
  Ar insemna ca Apple sa-si traga singura cu tesla-n coae

 • Dragos Oszkar

  e facut de APPLE
  las lua si daca ar costa 2.000 de dolari

 • Viorel Predatorul

  Sunt sigur că Apple avea și alte metode pentru limitarea cererii: vânzarea fără subvenție de la operator, vânzarea doar celor care au avut 3-4 modele de iPhone, vânzarea celor care dețin minim “n” iDevice-uri, etc.
  Dacă povestea asta are succes și dacă iPhone 8 va avea vânzări limitate, nu văd de ce investitorii se așteaptă la creșterea veniturilor și astfel creșterea valorii acțiunii.

 • Andrews

  Dragoș Oszkar este tipul specific de fanboy. Nu contează ce funcții are neaparat, dacă are mărul pe spate plătește și 2.000 $ 😂
  Cu privire la tactica Apple, nu este pentru a reduce cererile, ci pentru că sunt egoiști și vor să câștige mai mult. Nu era suficient că pentru un iPhone cu cost de producție ~ 200 $ umflau prețul de 3 ori, acum s-au gândit să îl umfle de 5 ori. Și totuși, chiar nu se justifică acest preț. Inafara de niște funcții luate de la Samsung (încărcare w-less, ecran mai mare) nu văd ceva atât de interesat încât să spun ‘Da, frate. Ăsta e cu adevărat WOW, mâine îl cumpăr’. Doar camera 3D și performante mai bune (eu, care nu folosesc insta, fb, etc, nu am nevoie de poze cine știe ce, să se vadă fiecare detaliu). E suficient cât este acum. iPhone-ului abia îi rezistă bateria de dimineața până seara și Apple nu dă 2 bani pe asta, camera e principala problemă pentru ei.