iPhone 8 – iata de ce va fi foarte scump

iPhone 8 va fi vandut la un pret mare de catre compania Apple pentru a "tine in frau" cererea foarte mare pe care dispozitivul o va avea.

iPhone 8 urmeaza sa fie cel mai scump iPhone lansat vreodata de catre Apple, in versiunea standard, el putand costa minim 1000 de dolari, sau euro. Pretul este foarte mare pentru un smartphone, insa analistii sunt de parere ca iPhone 8 va fi atat de scump pentru a reducere cererea pe care compania Apple o va inregistra dupa prezentarea sa.

Analistii sunt de parere ca imbunatatirile implementate in iPhone 8 de catre compania Apple vor convinge multi utilizatori sa faca upgrade de la actualul model al iPhone. Pentru ca exista extrem de multi utilizatori care au spus “pas” iPhone 7, analistii cred ca va exista cerere enorma pentru iPhone 8, dar Apple vrea sa o reduca prin stabilirea unui pret mare.

Analistii sunt de parere ca varsta medie a terminalelor iPhone aflate in utilizare este de un an si jumatate, deci in toamna multi vor ajunge la termen pentru un upgrade. In aceasta idee, compania Apple ar sti ca exista foarte multe persoane dornice sa cumpere iPhone 8, asa ca va stabili un pret de vanzare mare pentru a putea acoperi limitat cererea oricum foarte mare.

iPhone 8 – iata de ce va fi foarte scump

Daca un iPhone 7 costa acum 650 de dolari in SUA, un iPhone 8 cu un pret de 1000 de dolari va tine departe foarte multi fani ai companiei Apple. Chiar si cu minim 128 GB spatiu de stocare, iPhone 8 va fi totusi cu peste 200 de dolari mai scump decat modelele actuale ale iPhone 7, dar si decat viitoarele terminale iPhone 7S ale Apple.

iPhone 8 urmeaza sa vina cu un ecran a carui diagonala va fi de 5.8 inch si va acoperi aproape intregul panou frontal. iphone 8 va avea incarcare wireless, o camera principala noua, functii pentru realitate augmentata, o camera frontala 3D cu senzori cu infrarosu, nu va avea buton Home, dar va avea un nou tip de Touch ID si multe alte schimbari.

“Hall believes that Apple may be looking to control demand for the new redesigned iPhone, given that so many iPhone users are waiting to upgrade, which is one reason why Apple may opt for a high price tag for the device —possibly over $1,000.”

Teoria analistilor privind iPhone 8 este destul de ciudata, insa ar putea avea o oarecare logica pentru cei din Cupertino. Daca iPhone 8 va fi foarte scump, atunci vom vorbi intr-adevar despre un produs premium, exclusivist, dar care va avea si putini utilizatori, asa cum se intampla si in trecut cu multe produse ale companiei Apple.

iphone 8 comparatie iphone 7