Origin iOS10 – o tema colorata pentru iOS 10

Origin iOS10 este o tema lansata in cursul zilelor trecute in Cydia pentru iOS 10, ea aducand o schimbare interesanta pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Mai exact, prin intermediul temei Origin iOS10 putem schimba 470 de iconite pentru aplicatiile instalate in terminalele noastre, insa si o multitudine de elemente ale interfetei de utilizator a iOS 10.

Conform dezvoltatorului, separat de cele 470 de iconite din tema Origin iOS10, exista modificari pentru interfata unor aplicatii native, pentru dock, sau pentru badge-uri. Mai mult decat atat, exista umbre aplicate sub aplicatiile iconitelor, modificari pentru interfata folderelor din iOs 10, plus multe alte schimbari pe care le puteti vedea in imaginea de mai jos.

“Origin iOS10 (iPhone/iPad/iPodTouch – ios7/8/910). Back to Origin. Amazingly detailed icons to a unique and fresh user usability. V1.0 of Origin iOS10 contains more than 470 awesome icons with unique style, UI, Dock, badge, Icons Effect for shadows, magicdots & folder. Thank you for the support.”

Origin iOS10 este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.

Origin iOS10