Donald Trump a revenit la iPhone de cateva saptamani

Presedintele american, Donald Trump, a reinceput sa foloseasca un terminal iPhone in viata de zi cu zi pentru a publica informatii pe reteaua de socializare Twitter si nu numai. Desi folosea un terminal Android vechi inainte si a criticat Apple cu fiecare ocazie pe care a avut-o, Donald Trump pare sa fi fost convins sa revina la folosirea unui terminal iPhone mai bine securizat.

Anul trecut Donald Trump a cerut boicotarea companiei Apple si renuntarea la produsele iPhone dupa ce FBI nu a primit ajutorul celor din Cupertino de a debloca terminalul unui terorist. Desi atunci Donald Trump s-a agitat foarte mult si a amenintat Apple ca nu va putea actiona la fel dupa ce el va deveni presedinte, ei bine iata ca lucrurile s-au schimbat.

Pana sa ajunga la iPhone, Donald Trump ar fi utilizat un Samsung Galaxy S3 vechi de 5 ani si cu foarte multe probleme de securitate atasate. Apropiatii lui Trump l-au convins totusi sa renunte la terminalul Android pentru un iPhone, un consilier prezidential confirmand schimbarea pe Twitter in cursul noptii trecute.

Ca Donald Trump este inconsistent si nu face exact ceea ce le cere altora sa faca, nu este o surpriza, asa ca nu trebuie sa fim mirati de ceea ce se intampla. Donald Trump este si va ramane un personaj foarte controversat, insa oricat si-ar dori sa denigreze Apple si iPhone, iata ca nu prea ajunge in final sa o faca in totalitate.

 

Articolul precedentiOS 10.3 creste spatiul de stocare al iPhone
Articolul următorSamsung Galaxy S8 – probleme mari cu productia
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.