Samsung Galaxy S8 – probleme mari cu productia

Samsung Galaxy S8 are mai probleme cu productia noilor chip-uri Snapdragon si Exynos, intarzieri in livrarea unitatilor fiind asteptate.

Samsung Galaxy S8 are probleme foarte mari cu productia noilor procesoare pe care smartphone-ul urmeaza sa le includa, ele afectand cantitatea totala disponibila pentru vanzare. Vorbim aici despre noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 835 si Exynos 8895 care vor ajunge in Samsung Galaxy S8 si sunt produse folosind un proces de fabricatie de 10nm.

Desi cei de la Samsung ar fi initiat de ceva vreme productia pentru aceste chip-uri dedicate Samsung Galaxy S8, se pare ca problemele de fabricare nu i-au ocolit. In momentul de fata exista intarzieri semnificative in productia acestor noi chip-uri pentru Samsung Galaxy S8, dar asta nu va schimba motivatia Samsung de a lansa produsul pe piata in luna aprilie.

Informatii privind probleme cu productia acestor noi chip-uri au inceput sa apara inca de acum cateva luni, iar ele continua sa vina inaintea prezentarii Samsung Galaxy S8. In aceasta idee, foarte multi se asteapta ca numarul total de unitati ale Samsung Galaxy S8 disponibile pentru lansarea sa fie cu mult sub cererea pe care o va inregistra Samsung.

Samsung Galaxy S8 – probleme mari cu productia

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi prezentate chiar astazi de catre compania Samsung, in cadrul unei conferinte care urmeaza sa aiba loc diseara. Ambele modele ale Samsung Galaxy S8 sunt extrem de asteptate de catre foarte multe persoane din lumea intreaga, asa ca va fi extrem de interesant de vazut ce ne va fi prezentat.

Stim deja ca in cauza Samsung Galaxy S8 nu exista un chip Snapdragon 835 in LG G6, insa probabil nici alte terminale nu il vor avea prea curand. Samsung produce majoritatea acestor chip-uri pentru Qualcomm, iar din moment ce nu-si poate asigura productia proprie pentru Samsung Galaxy S8, sigur nu o va putea face pentru altii.

“Samsung’s upcoming flagship smartphone, presumably the Galaxy S8, may fail to meet demand due to the sluggish production of Qualcomm chipsets. Samsung will face hurdles in securing sufficient SoCs for its latest Galaxy smartphones, as the production of the Snapdragon 835 and Exynos 8895 are falling behind market expectations.”

Samsung va transmite in direct prezentarea Samsung Galaxy S8 diseara, iar atunci vom avea si un stream disponibil pentru a o urmari in timp real. Ma astept ca foarte multa lume sa fie interesata de prezentarea Samsung Galaxy S8 si de secretele pe care terminalul le are pregatite pentru lumea intreaga.

samsung galaxy s8 probleme productie