Samsung Galaxy S8 – probleme mari cu productia

Samsung Galaxy S8 are mai probleme cu productia noilor chip-uri Snapdragon si Exynos, intarzieri in livrarea unitatilor fiind asteptate.

Samsung Galaxy S8 are probleme foarte mari cu productia noilor procesoare pe care smartphone-ul urmeaza sa le includa, ele afectand cantitatea totala disponibila pentru vanzare. Vorbim aici despre noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 835 si Exynos 8895 care vor ajunge in Samsung Galaxy S8 si sunt produse folosind un proces de fabricatie de 10nm.

Desi cei de la Samsung ar fi initiat de ceva vreme productia pentru aceste chip-uri dedicate Samsung Galaxy S8, se pare ca problemele de fabricare nu i-au ocolit. In momentul de fata exista intarzieri semnificative in productia acestor noi chip-uri pentru Samsung Galaxy S8, dar asta nu va schimba motivatia Samsung de a lansa produsul pe piata in luna aprilie.

Informatii privind probleme cu productia acestor noi chip-uri au inceput sa apara inca de acum cateva luni, iar ele continua sa vina inaintea prezentarii Samsung Galaxy S8. In aceasta idee, foarte multi se asteapta ca numarul total de unitati ale Samsung Galaxy S8 disponibile pentru lansarea sa fie cu mult sub cererea pe care o va inregistra Samsung.

Samsung Galaxy S8 – probleme mari cu productia

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi prezentate chiar astazi de catre compania Samsung, in cadrul unei conferinte care urmeaza sa aiba loc diseara. Ambele modele ale Samsung Galaxy S8 sunt extrem de asteptate de catre foarte multe persoane din lumea intreaga, asa ca va fi extrem de interesant de vazut ce ne va fi prezentat.

Stim deja ca in cauza Samsung Galaxy S8 nu exista un chip Snapdragon 835 in LG G6, insa probabil nici alte terminale nu il vor avea prea curand. Samsung produce majoritatea acestor chip-uri pentru Qualcomm, iar din moment ce nu-si poate asigura productia proprie pentru Samsung Galaxy S8, sigur nu o va putea face pentru altii.

“Samsung’s upcoming flagship smartphone, presumably the Galaxy S8, may fail to meet demand due to the sluggish production of Qualcomm chipsets. Samsung will face hurdles in securing sufficient SoCs for its latest Galaxy smartphones, as the production of the Snapdragon 835 and Exynos 8895 are falling behind market expectations.”

Samsung va transmite in direct prezentarea Samsung Galaxy S8 diseara, iar atunci vom avea si un stream disponibil pentru a o urmari in timp real. Ma astept ca foarte multa lume sa fie interesata de prezentarea Samsung Galaxy S8 si de secretele pe care terminalul le are pregatite pentru lumea intreaga.

samsung galaxy s8 probleme productie

29 COMENTARII

  1. mda vise..pana la iphone 8 nu cred ca vor mai scadea dramatic etc
    Vine WWDC vine eventul iphone in noul campus…anul acesta din punct de vedere al valorii este Apple

  2. De ce oare sunt asa disperati sa lanseze nu stiu. Daca mai dau un rateu e posibil sa fie ultimul pt Sammy. Andriodoizii e clar ca abia asteapta sa le incerce macar produsele iar cei din IOS nu prea cred sa sara in barca asta…asa cum nici invers nu se prea intampla. Motivele sunt multe si se stiu. Chiar nu inteleg ce gandeste departamentul lor de vanzari de grabeste lansarile asa tare. Comparativ cu Apple, astia chiar inoveaza si aduc tehnologii noi, netestate de altii deci care ar putea avea probleme. Graba strica treaba si s-a vazut deja. Cresterea pe piata nu o faci in 2 zile iar problemele lor nu fac decat sa adune hienele mai aproape…

  3. Mie nu mi se pare ca se grabesc,sa nu uitam ca au amanat lansarea cu vreo 2 luni am impresia. Sa bubuie nu mi se pare ceva chiar inovator

  4. Stiu ca prezentarea era facuta la MWG. Deci lansarea pe piata se face la sf lui aprilie din ce an inteles,deci 2 luni. Graba inseamna sa lansezi inainte de cum o faci de obicei

  5. Tipul de mai sus exact asta zice. Se grabesc sa lanseze un produs netestat si pentru care nu sunt suficiente piese. Lansare si punerea in vanzare nu sunt tot aia. E foame de bani la Samsung dar lansarea e la risc.

  6. Nu cred ca e vorba de foame de bani cat de prestigiu. In toamna Samsung a dat cu mucii in ciorba rau de tot. Acum vor sa dovedeasca tuturor ca treaba asta nu i-a afectat deloc si ei sunt in stare sa lanseze conform programului. Eu chiar sper ca s8 sa fie un device safe si ok.

  7. Nu prea am convins nici un client samsung sa treaca la iphone…nici nu vor sa auda de apple , atat de restrictionat, au samsung in sange.Chiar daca se zice ca s8 nu va fi un succes datorita pretului piperat si marimii fizice,nu cred ca vor trece la iphone, mai degraba huawei, lg, htc.

  8. asa face si apple nu? unii de pe aici spun ca este un artificiu de a face produsul mai dorit…deci hotarati-va manca-v-as…ori e cum zic eu si dau crezare ca nu au inca multe componente pt lansarea initiala,ori ca e doar de marketing si atunci in acest caz nu mai este valabila faza cu ” se grabesc”

  9. Cu bateriile au avut probleme de aceea au mai mare atenție cu testarea lor
    Procesul pe 10 nm este dificil de controlat de oricare companie e vorba ( Samsung sau TSMC)
    După scandalul cu Note 7 eu nu cred ca se grăbesc să lanseze un produs netestat sa se adapteze singuri

  10. Ar fi culmea sa aiba probleme procesoarele in cazul S8:) dupa bateriile care sareau ca pop cornul astea le-ar mai lipsi. Chiar s-ar duce dracu Samsung

  11. Nici eu nu cred ce spui matale. Galaxy s4 (martie 2013), galaxy s5 (11 aprilie 2014), galaxy s6 (10 aprilie 2015), galaxy s7 (martie 2016). Nu stiu de unde iti iei tu datele dar sunt pe langa. Tinand cont ce probleme are S8 (dupa cum zic unii) lansarea e “on time” aparent dar e clar ca s-au grabit. O sa vedem cand intra efectiv pe piata si daca dureaza pana in aprilie. Ma indoiesc. Cu parere de rau , eu am auzit altceva….din nou.

  12. Si se vinde de pe 21…ai avut aproape dreptate. Pt asta imi cer scuze. Cu aceeasi ocazie am facut precomanda pt orchid grey….mi se pare dementiala culoarea aia.