iOS 10.3.2 public beta a fost lansat pentru iPhone si iPad

7

iOS 10.3.2 public beta a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, la doar 24 de ore dupa ce prima versiune beta a iOS 10.3.2 a fost oferita dezvoltatorilor. Aparitia versiunii public beta a iOS 10.3.2 nu este surprinzatoare, compania Apple incercand tot timpul sa publice aceste build-uri la foarte scurt timp dupa cele pentru dezvoltatori.

iOS 10.3.2 beta nu a adus schimbari majore pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ci doar rezolvari ale problemelor de functionare si nimic mai mult. In aceasta idee, nici iOS 10.3.2 public beta nu va aduce altceva, avand in vedere ca aceste versiuni sunt practic identice, singurele schimbari intre ele fiind versiunile de build pentru a le diferentia.

iOS 10.3.2 public beta poate fi instalat de catre orice posesor de iPhone, iPad si iPod Touch care stie ce presupune asta. Versiunile beta ale iOS contin diverse probleme de functionare pe care o versiune normala a sistemului de operare nu le are, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru diverse probleme ce ar putea sa apara in folosirea lor.

iOS 10.3.2 public beta poate fi instalat chiar acum de catre orice persoana care are un profil public beta in propriul terminal.

ios 10.3.2 public beta