Prima Pagina Samsung Samsung Gear 360 inregistreaza 4K la 360 grade, chiar si pe iPhone

Samsung Gear 360 inregistreaza 4K la 360 grade, chiar si pe iPhone

Samsung Galaxy S8 a fost prezentat in cursul acestei dupa-amiezi impreuna cu Samsung Gear 360, o camera video capabila sa inregistreze filme la 360 de grade la rezolutie 4K. Aceasta este a doua versiune a Samsung Gear 360, cei de la Samsung implementand in premiera suportul pentru inregistrare 4K la 360 de grade, chiar si pe iPhone.

Camera Samsung Gear 360 este gandita pentru streaming live, fie ca se face de pe Samsung Galaxy S8, un model anterior, sau chiar de pe terminalele iPhone. Ea are chip-uri de conectivitate integrata, iar multumita imbunatatirilor implementate anul acesta, foarte multi utilizatori vor beneficia de o experienta grozava de a face streaming live.

Samsung Gear 360 beneficiaza de doua camere de 8.4 megapixeli care pot inregistra clipuri video la 4096 x 2048 pixeli fata de 3840 x 1920 pixeli, cat permitea versiunea anterioara. Stocarea se face pe un card SD, care poate avea capacitate de pana la 256 GB, astfel ca utilizatorii Samsung Gear 360 se pot bucura de mult continut disponibil pentru vizualizare ulterioara.

O baterie de 1150 mAh ii permite camerei Samsung Gear 360 sa functioneze pentru o perioada scurta de timp, nespecificata de Samsung, asa ca probabil nu este foarte lunga. Desigur ca nici pretul Samsung Gear 360 nu a fost dezvaluit de catre Samsung inca, dar probabil il vom afla foarte curand, el urmand a fi cel mai probabil mai mare de 200 de euro.

Samsung Gear 360

Samsung Gear 360 1

Samsung Gear 360 2

 • Srb Srb

  Logic ca vor si iphone acolo sunt mai multi care este si acolo automat sunt sansele mai mari sa cumpere care este.Samsonistii folosesc doar ce primesc la pachet free

 • Gabriel.86

  Ce analfabet. 😂

 • Andrews

  😂😂😂 Nu mai Srb, e muuult mai bine să dai bani. De ce să îți ofere compania gratis ? Clienții trebuie să fie cumpărători pentru absolut orice.
  Doamne ferește… Mai bine așa decât să dai ~ 1.000 lei pe niște căști de la Apple

 • Srb Srb

  ce analfabeti care este

 • Srb Srb

  samsonitii zic mersi pt ce primesc pe gratis,nu folosesc si dupa se plang de orice

 • cetateanul vesel

  Bai, Srb asta chiar este retard, traieste in alta lume, mereu comenteaza fara un suport sau pe realitati, doar pe jigniri, voi verifica personal probabilitatea actionarii impotriva lui pe cale legala, iar tu Zaone care permiti asa ceva…

 • Olimpiu

  Stati linistiti, ca platim toate chestiile “gratis”.

 • Andrews

  Cetățeanul vesel, din păcate in legislația noastră nu exista vreo norma juridică care sancționează prostia… Poate doar să îi scoți buletin cu dunga roșie 😂

 • Kfc

  😂😂😂