Samsung Galaxy S8 – primele hands-on VIDEO

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus apar intr-o varietate de clipuri video hands-on inregistrate la evenimentul de prezentare.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus apar in primele hands-on video publicate de catre cei care au fost prezenti la evenimentul din New York. Puteti vedea in clipurile video de mai jos foarte multe prezentari facute de catre jurnalisti pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, terminalele aratand extrem de bine.

V-am spus ca design-ul ales pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pare impresionant, iar vazand aceste imagini nu pot decat sa imi sustin ideea in continuare. Ecranul Samsung Galaxy S8 acopera intregul panou frontal al dispozitivului si creeaza un efect impresionant pentru vizualizarea de continut multimedia.

Desi in imagini Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pareau a fi mari si greu de tinut in mana pentru folosire, realitatea pare diferita. Samsung Galaxy S8 Plus nu pare a fi chiar atat de mare precum in imaginile aparute pana acum pe internet, utilizarea sa parand a fi deasemenea destul de usoara, in ciuda dimensiunii ecranului.

Samsung Galaxy S8 – primele hands-on VIDEO

Culorile midnight black si orchid grey ale Samsung Galaxy S8 par sa se potriveasca cel mai bine cu carcasa aleasa de catre Samsung, ele probabil fiind si cele mai cautate. Ca sa fiu complet sincer, sunt uimit de ceea ce a reusit Samsung sa faca cu Samsung Galaxy S8 si sper ca Apple sa reuseasca ceva similar cu terminalul iPhone 8 in toamna.

Voi ce parere aveti despre aceste Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus ?