Samsung Galaxy S8 dezamagateste in performante

Samsung Galaxy S8 are performante inferioare iPhone 7 in noi teste de performante facute de catre cei care detin dispozitivele.

Samsung Galaxy S8 a fost prezentat ieri de catre compania Samsung, iar terminalul are doua chip-uri diferite, unul Qualcomm Snapdragon 835 si altul Exynos 8895. Performantele procesoarelor din aceste doua noi chip-uri integrate in Samsung Galaxy S8 sunt totusi dezamagitoare in comparatie cu ceea ce se astepta foarte multa lume de la produs.

Mai exact, in Geekbench, Samsung Galaxy S8 are cu doar 600 de puncte mai mult decat iPhone 7 Plus, deci vorbim despre o diferenta de 10%, aceasta fiind media la mai multe teste vazute. In AnTuTu lucrurile sunt si mai rele, acolo Samsung Galaxy S8 avand uneori performante chiar mai slabe decat cele ale iPhone 7 Plus in anumite situatii.

Mai exact, daca in Geekbench exista un spor de 10% in performante pentru Samsung Galaxy S8 fata de iPhone 7 Plus, in AnTuTu situatia sta exact invers. Samsung Galaxy S8 are cu aproape 10% mai putine puncte decat iPhone 7 Plus, dar cu 30% mai multe decat predecesorul sau, fata de el existand cel mai mare spor in performante oferit de Samsung.

Samsung Galaxy S8 dezamagateste in performante

Teste de performante pentru Samsung Galaxy S8 anuntau inca de acum cateva saptamani ceea ce vedem acum, insa atunci multa lume nu dorea sa le creata. Ei bine, iata ca acum lucrurile s-au dovedit a fi adevarate, iar Samsung Galaxy S8 este cu doar putin mai bun ca iPhone 7 Plus in unele aplicatii de benchmarking, si mult mai slab in altele.

Aici vorbim doar despre testele multi-core, deoarece in testele single-core Samsung Galaxy S8 nici macar nu se apropie de iPhone 7 Plus in performante. Acest lucru sugereaza faptul ca iPhone 7S si iPhone 8 vor lasa cu mult in urma Samsung Galaxy S8 in momentul lansarii, asa cum s-a intamplat anul trecut cu Samsung Galaxy S7 si alte terminale Android.

Chiar daca Samsung Galaxy S8 are doua chip-urid e la producatori diferiti, performantele lor sunt extrem de apropiate, cu diferente mici nesemnificative in performante. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 este un smartphone foarte interesant din multe puncte de vedere, insa performantele nu vor fi cele care il vor recomanda.

samsung galaxy s8 performante dezamagire

galaxy s8 performante iphone 7