Prima Pagina Apple Apple este cel mai intim brand pentru clienti

Apple este cel mai intim brand pentru clienti

Apple este cel mai intim brand dintre toate cele care exista in momentul de fata, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile. Vorbim despre rezultatele unui sondaj realizat pe 6000 de persoane din trei tari de pe planeta, acestora fiindu-le cerut sa spuna de care brand se simt cel mai mult atasate, cel al companiei Apple castigand.

Cei de la Apple au obtinut un scor de 77 de puncte din 100 posibile, el reusind sa le intreaca pe cele ale Disney si Amazon, urmatoarele 2 brand-uri din top. Conform creatorilor topului, legatura dintre un brand si consumatori genereaza mai multi bani pentru compania care-l detine, asa cum este si normal, oamenii cumparand produsele.

Jumatate dintre participantii la studiu sunt din SUA, cealalata jumatate fiind impartita intre Mexic si Emiratele Arabe Unite, tari in care Apple vinde foarte multe produse. Aceste tari au foarte multi utilizatori ai produselor Apple, iar asta se vede foarte usor in studiile de acest gen, compania Apple fiind plasata pe aceeasi pozitie intr-un studiu similar facut anul trecut.

“Our report once again reveals that the bonds created between a brand and a consumer deliver greater economic growth. Brand growth starts and ends with emotion and the quantity, quality and character of the bonds formed with customers.”

apple brand intim

 • naki30

  Si asta spune tot! Ce sa mai comparam samsung.

 • BurN®

  Samsung e in acest top datorită altor produse pe care le face:))) nicidecum cel al telefenelor:))))

 • BurN®

  Telefoanelor *

 • ALyyy

  Ziceți-mi și mie va rog o aplicație de muzica care pot asculta și offline după descărcare sau încărcarea melodiei. Gen cum era imusic :(. Sau sa nu consume așa mulți mb ca YouTube. Mulțumesc.

 • Srb Srb

  multa lume am vazut ca foloseste zonga ce are si offline

 • Bucălău

  Spotify. The best!

 • Bucălău

  Pe bune frate? Atat de jos? Macar daca bagai o gluma expirata gen: Zaone + SRB = LOVE sa fie in ideea cu intim din articol. On topic mânca-ți-aș, on topic…