Apple deschide un accelerator de aplicatii in India

0

Compania Apple a anuntat astazi prin intermediul unuia dintre vicepresedintii sai seniori, Phil Schiller, deschiderea unui accelerator de aplicatii in Bengaluru, India. Noul centru de dezvoltare de aplicatii urmeaza sa ii ajute pe dezvoltatorii locali sa isi aduca mai usor aplicatiile in AppStore cu ajutorul unir angajati ai companiei Apple.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
Orange logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane + CONCURS in aceasta pagina incepand de astazi.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.

Cei din Cupertino au promis inca din luna mai ca vor deschide un accelerator de aplicatii in India si iata ca s-au tinut de cuvant si au deschis acest accelerator. Apple sustine ca locatia a fost aleasa deoarece in Bengaluru exista foarte multe startup-uri, deci foarte multe oportunitati pentru dezvoltarea de aplicatii dedicate iDevice-urilor.

Totul face parte dintr-o initiativa a companiei Apple de a isi face brand-ul mai cunoscut in India, tara in care abia a inceput sa vanda mai serios terminale iPhone. Apple are nevoie si de sprijinul guvernului pentru a scapa de taxele de import impuse asupra produselor sale, iar initiative de acest gen o vor ajuta probaibl sa obtina ceea ce isi doreste.

“India is home to one of the most vibrant and entrepreneurial iOS development communities in the world. With the opening of this new facility in Bengaluru, we’re giving developers access to tools which will help them create innovative apps for customers around the world.”