iPhone 7 a contribuit la succesul partenerilor Apple

iPhone 7 a inregistrat vanzari peste asteptari la sfarsitul anului trecut, astfel ca partenerii companiei Apple au parte de incasari mult mai mari fata de ceea ce se estima. Cei de la Foxconn au inregistrat incasari mai mari in T4 2016 fata de aceeasi perioada a anului trecut multumita vanzarilor bune ale iPhone 7 inregistrata in ultimele trei luni ale anului.

Apple a vandut 78 de milioane de terminale iPhone la sfarsitul anului 2016, in principal iPhone 7, inregistrand un nou record propriu in vanzarile de terminale mobile. Mai mult decat atat, iPhone 7 a ajutat compania Apple sa intreaga si Samsung in vanzarile trimestriale de smartphone-uri pentru prima oara in ultimii 5 ani, compania castigand din plin de pe urma acestei realizari.

Multumita vanzarilor foarte bune ale iPhone 7 in T4 2016, Foxconn a inregistrat incasari de 2.3 miliarde de dolari, jumatate de la Apple, in crestere fata de T4 2015. Mai exact, vorbim despre o crestere de aproape 800 de milioane de dolari in incasari pentru Foxconn multumita iPhone 7, adica o crestere de 50% fata de sfarsitul anului 2015.

Probabil v-ati obisnuit deja cu faptul ca din moment ce Apple are vanzari foarte bune pentru terminalele iPhone 7, partenerii sai castiga deasemenea din plin. Foxconn este doar unul dintre partenerii Apple care a avut foarte multe de castigat pana acum de pe urma iPhone 7, iar asta va continua cel mai probabil si in 2017 cu iPhone 8.

“The growth came mainly from current iPhone products. New iPhone production will continue to drive Hon Hai’s sales when it starts to make the devices in coming quarters. Also, Hon Hai’s investments in other areas are starting to pay back. The business of robots and robotic arms is doing very well.”

iphone 7 incasari parteneri apple

3 COMENTARII