Traieste „luminos” cu Apple Watch 2

Compania Apple a publicat astazi o noua reclama pentru Apple Watch Seria 2 cu titlul Live Bright, sau Traieste Luminos/Stralucitor, functiile de fitness ale produsului fiind puse in centrul atentiei noastre. cei de la Apple ne arata cat de util este Apple Watch Seria 2 pentru inot, alergari, sau chiar saltul cu parasuta, el monitorizand activitatea noastra indiferent de conditii.

Apple sustine ca Apple Watch Seria 2 poate schimba un stil de viata sedentar intr-unul dinamic, insa desigur ca aici este nevoie si de vointa utilizatorului. Apple Spune ca Apple Watch Seria 2 este companionul perfect pentru persoanele care au o viata dinamica si asta ar putea fi 100% adevarat, daca utilizatorii vor sti sa il foloseasca asa cum trebuie.

Daca sunteti interesati sa cumparati Apple Watch Seria 2, ei bine in aceasta pagina le gasiti cu reduceri de pana la 1200 LEI.

„Built-in GPS. Water resistance to 50 meters. A lightning-fast dual‑core processor. And a display that’s two times brighter than before. Full of features that help you stay active, motivated, and connected, Apple Watch Series 2 is the perfect partner for a healthy life.”

https://www.youtube.com/watch?v=BNpiwOkKIJ8

Articolul precedentFarsele de 1 aprilie incep cu Google
Articolul următorSamsung Galaxy S8 nu va exploda ca Note 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.