Apple anunta data prezentarii rezultatelor financiare pe T1 2017

Compania Apple a anuntat astazi ca pe data de 2 mai va prezenta rezultatele financiare pentru T1 2017 si va dezvlaui cate produse a vandut in aceasta perioada. Vorbim despre primele trei luni ale anului 2017, iar pe data de 2 mai vom afla exact cate iPhone, iPad, iPod Touch, sau Mac-uri au vandut cei din Cupertino la inceputul acestui an.

Apple va organiza o conferinta audio direct din Cupertino pentru a prezenta rezultatele financiare, astfel ca Tim Cook si alti vicepresedinti vor vorbi despre toate acestea. Inainte de conferinta audio cei de la Apple vor publica si un comunicat de presa in care vor anunta oficial toate informatiile privind vanzarile, incasarile si profitul companiei.

Apple a anuntat ca in T1 2017 va inregistra incasari de maxim 53.5 miliarde de dolari, cu o marja de cost de maxim 39%. Cheltuielile s-ar putea ridica la 6.6 miliarde de dolari, in timp ce rata de taxare a veniturilor s-ar putea ridica la 26%, dar cel mai important va fi daca Apple va intrece rezultatele din acelasi trimestru fiscal al anului anterior.

Acestea fiind spuse, pe 2 mai vom afla daca acel T4 2016 de succes a fost un preambul pentru un 2017 foarte bun pentru cei din Cupertino.

apple rezultate financiare q1 2017