iPhone 8 – cererea ar putea fi acoperita de oferta

iPhone 8 ar putea fi fabricat in cantitati foarte mari pana in toamna, Apple comandand suficiente componente de la partenerii sai asiatici.

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat peste cateva luni de catre Apple impreuna cu iPhone 7S, iar majoritatea zvonurilor ne spun ca vor exista cantitati limitate de terminale. iPhone 7S ar fi lansat impreuna cu iPhone 8 tocmai pentru a oferi o alternativa celor care nu vor avea de unde sa cumpere iPhone 8, sau nu vor avea bani sa achizitioneze acest terminal.

In ciuda zvonurilor alarmiste care sustin ca iPhone 8 va fi disponibil in cantitati extrem de limitate, se pare ca pana la urma Apple lucreaza la rezolvarea problemei. Ieri am aflat ca Apple a comandat 70 de milioane de ecrane OLED de la compania Samsung pentru iPhone 8, cantitatea fiind una enorma pentru un smartphone care va fi lansat impreuna cu alte doua modele.

Teoretic, Apple ar putea produce 70 de milioane de terminale iPhone 8 cu aceste ecrane OLED, cifra fiind mare daca ne gandim ca anul trecut a produs 85 de milioane de terminale din seria iPhone 7. Practic, pentru anul 2016 seria iPhone 7 a fost fabricata in 85 de milioane de unitati, ia iPhone 8 ar putea fi produs in 70 de milioane de unitati singur, dar Apple nu va putea acoperi cererea ?

iPhone 8 – cererea ar putea fi acoperita de oferta

Zvonul de ieri privind comanda facuta de catre Apple la Samsung pentru ecranele iPhone 8 cam da peste cap tot ceea ce s-a spus pana acum in legatura cu oferta. Daca el este adevarat, atunci Apple nu ar trebui sa aiba vreo problema in a acoperi cererea iPhone 8 in aceasta toamna pentru ca ar trebui sa aiba componente suficiente pentru a produce extrem de multe unitati.

Daca Apple va lansa iPhone 7S si iPhone 8 impreuna anul acesta, atunci am putea vorbi despre pste 100 de milioane de unitati care ar putea fi produse. Daca vor si fi vandute toate ramane de vazut, insa este clar ca Apple are planuri foarte mari pentru iPhone 8 anul acesta, productia foarte mare sugerand faptul ca interesul ar fi la fel de mare.

iPhone 8 va fi cel mai asteptat smartphone al toamnei pentru ca nu se anunta vreo alta lansare majora a unui producator intre timp, Samsung Galaxy Note 8 nefiind la fel de popular. Acestea fiind spuse, toate informatiile care sugerau faptul ca iPhone 8 va fi foarte greu de gasit ar putea fi gresite in final.

iphone 8 cerere apple