Samsung Galaxy S8 Plus cu 6 GB RAM are un pret foarte mare

Samsung Galaxy S8 Plus cu 6 GB RAM este oferit pentru precomanda de catre compania Samsung la pretul de 1030 de dolari in doar doua tari.

Samsung Galaxy S8 Plus cu 6 GB RAM a fost pus in vanzare de catre compania Samsung in China si Coreea de Sud, iar pretul acestui model este conform cu zvonurile aparute pana acum. Mai exact Samsung Galaxy S8 Plus cu 6 GB RAM are un pret de vanzare de 1030 dolari in Coreea de Sud, cu 130 de dolari mai mult decat modelul standard.

Diferenta de pret dintre Samsung Galaxy S8 Plus standard si modelul cu 6 GB RAM, separat de cei 2 GB RAM, este data si de spatiul de stocare de 128 GB. In ciuda acestui lucru, acest model al Samsung Galaxy S8 Plus contine si un dock DeX in locul castii VR, acesta fiind cu 50 de dolari mai scump decat casca standard.

Foarte multe zvonuri aparute in lunile anterioare au confirmat faptul ca Samsung Galaxy S8 Plus cu 6 GB RAM va avea un pret de vanzare atat de mare. Ei bine, vazand acum ca un nou zvon privind Samsung Galaxy S8 Plus se dovedeste a fi adevarat, este clar ca informatiile de acest gen se dovedesc a fi adevarate, chiar daca vin de la surse necunoscute.

Samsung Galaxy S8 Plus cu 6 GB RAM are un pret foarte mare

Samsung Galaxy S8 Plus nu este vandut in versiuni de 128 GB in alte piete de catre compania Samsung, asa ca pretul este pe masura modelului oferit. Daca Samsung ar vinde Samsung Galaxy S8 Plus cu 128 GB spatiu de stocare in alte piete, ar cere pe el tot aproape 1030 de dolari, dar probabil nu ar oferi tot 6 GB RAM pentru clienti.

Samsung a luat decizia de a lansa Samsung Galaxy S8 Plus cu 6 GB de RAM in China si Coreea de Sud doar pentru ca acolo exista concurenta mai mare pe piata smartphone. Acolo competitorii locali au foarte multe modele de smartphone-uri care vin la “pachet” cu 6 GB RAM, asa ca era obligatoriu ca Samsung Galaxy S8 Plus sa fie oferit si asa.

In restul pietelor, Samsung Galaxy S8 Plus va fi vandut doar cu 4 GB RAM integrat si nu va exista vreo versiune care sa aiba mai mult disponibil. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 Plus cu 6 GB RAM va costa cam tot atat cat va costa si iPhone 8 in momentul in care va fi lansat oficial pe pietele globale.

samsung galaxy s8 plus 6 gb ram pret