Apple va lansa iMac Pro in cursul acestui an

3

Separat de confirmarea faptului ca noi modele substantial schimbate ale Mac Pro vor fi lansate in cursul anului viitor, Apple a confirmat si ca va lansa iMac Pro anul acesta. Cele mai “recente” modele ale iMac au fost lansate in luna octombrie a anului 2015, foarte multa lume asteptand o actualizare, compania Apple confirmand ca ea va veni pentru noi.

Apple nu a spus perioada in care va lansa aceste noi modele ale iMac, insa a dat de inteles ca ele urmeaza sa intre in categoria “Pro” de produse. Asta inseamna ca separat de configuratiile standard perfecte pentru navigare pe internet si nu prea multe pe langa asta, Apple va vinde configurarii special gandite pentru utilizatorii “Pro”.

Ce fel de configuratii vor fi oferite pentru acesti utilizatori nu se stie sigur, insa compania Apple va avea cel mai probabil procesoare performante si mai mult RAM pregatite pentru ei. Aceste iMac-uri sunt gandite pentru cei care au nevoie de un calculator puternic pentru desktop, separat de un laptop, asa ca probabil vorbim despre hardware similar cu cel din MacBook Pro.

Ca Apple se gandeste sa lanseze versiuni “Pro” ale iMac nu este surprinzator pentru nimeni, avand in vedere ca in general profesionistii aleg sa cumpere produsele scumpe ale Apple. Cei care fac editare foto/video si nu numai, vor fi multumiti de aceste modele, insa ele vor fi cu mult mai scumpe decat cele pentru publicul larg.

“Apple has “great” new iMacs in the pipeline, slated for release “this year”, including configurations specifically targeted at large segments of the pro market. Regarding iMacs, Schiller also said that new iMacs are in the works, slated for release some time this year (no specifics other than “this year”), including “configurations of iMac specifically with the pro customer in mind and acknowledging that our most popular desktop with pros is an iMac.”

apple imac pro 2017