Un nou iPhone 7 a luat foc in timpul incarcarii

Un nou iPhone 7 a luat foc recent, de aceasta data un terminal din China fiind in centrul atentiei, dispozitivul fiind la incarcat in momentul in care a izbucnit in flacari. O femeie numita Yin este detinatoarea terminalului iPhone 7 in discutie, ea avand un model negru mat cumparat de la Apple, el fiind lasat la incarcat langa pat in momentul in care a ajuns exact precum puteti vedea in imaginile de mai jos.

Femeia nu se afla in camera in momentul in care terminalul iPhone 7 a luat foc, ea lasandu-l la incarcat inainte de a pleca la o plimbare, auzind explozia in momentul in care a revenit. E destul de interesant faptul ca acest iPhone 7 a explodat chiar cand femeia s-a intors acasa, ea avand noroc deoarece explozia putea degenera intr-un incendiu care ar fi ars intreaga casa in lipsa sa.

Dupa cum se poate vedea si in poze, bateria iPhone 7 este “vinovata” pentru explozie, iar femeia sustine ca ar fi dus deja dispozitivul la un centru de reparatii al Apple, al unui partener, sau la un service GSM tert. Acolo angajatii au confirmat faptul ca terminalul este un iPhone 7 real si ca nu a fost desfacut inaintea exploziei, asa ca vorbim, poate, despre un defect al bateriei.

Desigur ca nu este exclus ca un incarcator contrafacut sa fi fost folosit pentru incarcare si el sa fi generat aceasta explozie a bateriei iPhone 7 din cauza modului in care a fost incarcat. Este arhicunoscut faptul ca incarcatoarele terte pot strica terminalele iPhone din cauza modului prost in care sunt fabricate, iar o explozie a bateriei nu poate fi scoasa din discutie in aceste circumstante.

In lipsa unor informatii privind modul in care a fost incarcat acest iPhone 7, orice sursa a exploziei poate fi luata in calcul.

“My phone ran out of battery, so I left it to charge on my bedside table. I went out for a walk and heard the explosion when I came home. Then I realised it was my phone.”

iphone 7 explozie baterie

iphone 7 explozie baterie 1

iphone 7 explozie baterie 2

iphone 7 explozie baterie 3