Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 – primele teste de rezistenta

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o prima comparatie cu iPhone 7 in ceea ce priveste rezistenta ecranului curbat, dar si a carcasei din sticla.

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 apar astazi in primele teste de rezistenta care ne arata in ce conditii vom mai putea folosi produsele daca se intampla vreun accident in timpul folosirii. Samsung Galaxy S8 are un ecran mult mai mare decat iPhone 7, el acoperind mai mult din panoul frontal si fiind curbat spre margini, deci este mult mai expus unor eventuale crapari in cazul scaparii din mana.

Rezultatele celor doua teste de mai jos sunt totusi contradictorii, deoarece in primul Samsung Galaxy S8 se dovedeste a fi mai fragil decat iPhone 7, in timp ce al doilea ambele se dovedesc a fi la fel de fragile. In ambele cazuri, ecranul Samsung Galaxy S8 se crapa intr-o proportie destul de mare in momentul in care ia contact cu suprafata dura, lucru foarte usor de ghicit, de altfel.

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 – primele teste de rezistenta

In primul test, iPhone 7 rezista fara probleme dupa scaparea cu ecranul in jos spre suprafata dura, iar asta am vazut si in alte teste de rezistenta, deci nu este ceva facut special pentru a pune Samsung Galaxy S8 intr-o lumina proasta. Totusi, rezultatul Samsung Galaxy S8 in primul test pune putin in discutie durabilitatea ecranului, dar probabil totul tine de modul in care este scapat dispozitivul.

Exista posibilitatea ca daca Samsung Galaxy S8 este scapat cu ecranul in jos din anumite unghiuri, acesta sa se crape, sau sa scape nevatamat in final dupa accident. Acelasi lucru este valabil inclusiv pentru iPhone 7, deci nu trebuie sa privim Samsung Galaxy S8 ca fiind in mod neaparat mai fragil decat produsul Apple pentru ca acest lucru nu este in totalitate adevarat, decat cand vine vorba despre carcasa.

In ciuda acestui lucru, carcasa Samsung Galaxy S8 a rezistat mai bine decat ecranul in cazul impactului cu suprafata dura, dar iPhone 7 are o carcasa mult mai dura. Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre rezultatele acestor teste care compara rezistenta terminalelor Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 ?