Clips – noua aplicatie Apple va fi lansata azi in AppStore

7

Clips este o noua aplicatie pentru iPhone si iPad pe care compania Apple a anuntat-o pentru lansare in AppStore inca de acum doua saptamani, cand a lansa si iPad 2017. Noua aplicatie este gandita pentru a permite editarea de clipuri video si poze cu o multitudine de filtre si masti, precum in aplicatiile Facebook, Snapchat, Instagram si altele, ea urmand a fi lansata azi in AppStore.

Pana la aparitie, o multitudine de jurnalisti americani au publicat review-uri pentru aplicatia Clips dupa ce Apple le-a permis sa o testeze in prealabil, iar mai jos aveti o prezentare pentru ea. Majoritatea celor care au testat aplicatia Clips o lauda pentru functionalitatea pe care o ofera, ea oferind o gama foarte variata de optiuni pentru editarea pozelor in vederea partajarii pe retelele sociale.

Multi au afirmat ca aplicatia Clips imprumuta unele functii de la aplicatia Snapchat, iar la fel de multi spun ca ea are functii promitatoare pentru cei interesati sa editeze rapid continut multimedia. Din pacate, nu toti cei care au testat aplicatia Clips sunt si multumiti de ceea ce ofera ea, unii jurnalisti fiind de parere ca ea are o interfata prea confuza pentru a fi simpla de utilizat zilnic.

Practic, aplicatia Clips este o tentativa a celor de la Apple de a le oferi clientilor ceea ce Snapchat ofera pentru utilizatori de ani de zile. Desigur ca ar fi fost mult mai utila implementarea acestor functii in aplicatia Camera, dar pana atunci, aplicatia Clips va fi distribuita pentru iPhone, iPad si iPod Touch incepand de astazi prin intermediul AppStore, iar in acest articol veti afla cand o puteti descarca.

UPDATE: Aplicatia Clips a fost lansata in AppStore si o puteti descarca urmand acest link.

https://www.youtube.com/watch?v=_rZu7NV862s