iOS 10.2.1 jailbreak YUCCA Remote pentru iPhone 7 a fost prezentat

iOS 10.2.1 jailbreak pentru iPhone 7 a fost prezentat astazi de catre un hacker care ne arata in clipul video de mai jos ca poate exploata noul smartphone Apple, denumirea solutiei fiind YUCCA Remote. Acest software functioneaza prin intermediul unui browser web, astfel ca utilizarea YUCCA Remote va presupune incarcarea unei pagini in Safari pentru a se face iOS 10.2.1 jailbreak pe iPhone 7.

In clipul video de mai jos puteti vedea ca intreaga procedura este cat se poate de simpla, iar YUCCA Remote ar putea aduce intr-un final iOS 10.2.1 jailbreak pentru iPhone 7 pentru multa lume. Compania Apple inca semneaza iOS 10.2.1 pentru toate iDevice-urile, asa ca o lansare rapida a YUCCA Remote ar permite efectuarea iOS 10.2.1 jailbreak pe foarte multe terminale iPhone 7 chiar acum.

Desigur ca hackerul care demonstreaza aceasta solutie numita YUCCA Remote pentru iOS 10.2.1 jailbreak pe iPhone 7 nu ofera si alte detalii privind disponibilitatea sa. Adica nu stim daca YUCCA Remote va face iOS 10.2.1 jailbreak si pe alte modele de terminale iPhone, sau pe tabletele iPad, asa ca nu stim deocamdata ce fel de compatibilitate va avea cu alte terminale Apple.

Clar este ca YUCCA Remote va face iOS 10.2.1 jailbreak, dar probabil si jailbreak pe iOS 10.2, deci exista sansa ca si acea versiune veche sa fie exploatabila. In momentul in care noi detalii privind YUCCA Remote vor fi disponibile va voi anunta, asta daca nu cuma intre timp Apple va bloca semnarea SHSH-urilor pentru iOS 10.2.1 si va face solutia inutila pentru multi.