Apple va lansa un Mac Mini Pro anul acesta

La aproape 3 ani de la ultima actualizare pentru Mac Mini, compania Apple dezvolta un nou model pentru lansare anul acesta, sau poate chiar anul viitor. Cei din Cupertino stiu ca Mac Mini inca ramane un produs cautat multumita dimensiunilor sale foarte mici si a performantelor satisfacatoare, insa au in dezvoltare un model nou care ar putea fi atractiv inclusiv pentru utilizatorii “pro”.

Conform unor informatii aparute astazi, compania Apple dezvolta un nou Mac Mini care nu va mai avea carcasa chiar atat de mica, ci mai mare pentru a acomoda componente mai puternice. In aceasta idee, exista posibilitatea ca grosimea carcasei sa creasca in noul model de top, dar asta nu ar trebui sa fie o problema pentru utilizatori, mai ales ca Mac Mini are dimensiunea unui router ceva mai potent.

In ciuda cresterii dimensiunilor, Mac Mini va ramane in continuare un calculator extrem de interesant multumita faptului ca este suficient de mic pentru a incapea oriunde si ofera performante ca ale unui laptop. Mai mult decat atat, Mac Mini poate fi transferat de la un birou la altul foarte rapid pentru a continua munca, produsul fiind foarte apreciat de catre clientii Apple.

Acum cateva luni vicepresedintele senior al Apple, Phil Schiller, a afirmat ca Mac Mini ramane un produs foarte important pentru compania din care el face parte. Acest lucru este confirmat acum de faptul ca Apple dezvolta noi modele, inclusiv unele cu componente care sunt potrivite pentru utilizatorii care fac mai mult decat navigare pe internet de pe Mac.

Apple Mac Mini Pro 2017