Prima Pagina Mac Mini Apple va lansa un Mac Mini Pro anul acesta

Apple va lansa un Mac Mini Pro anul acesta

La aproape 3 ani de la ultima actualizare pentru Mac Mini, compania Apple dezvolta un nou model pentru lansare anul acesta, sau poate chiar anul viitor. Cei din Cupertino stiu ca Mac Mini inca ramane un produs cautat multumita dimensiunilor sale foarte mici si a performantelor satisfacatoare, insa au in dezvoltare un model nou care ar putea fi atractiv inclusiv pentru utilizatorii “pro”.

Conform unor informatii aparute astazi, compania Apple dezvolta un nou Mac Mini care nu va mai avea carcasa chiar atat de mica, ci mai mare pentru a acomoda componente mai puternice. In aceasta idee, exista posibilitatea ca grosimea carcasei sa creasca in noul model de top, dar asta nu ar trebui sa fie o problema pentru utilizatori, mai ales ca Mac Mini are dimensiunea unui router ceva mai potent.

In ciuda cresterii dimensiunilor, Mac Mini va ramane in continuare un calculator extrem de interesant multumita faptului ca este suficient de mic pentru a incapea oriunde si ofera performante ca ale unui laptop. Mai mult decat atat, Mac Mini poate fi transferat de la un birou la altul foarte rapid pentru a continua munca, produsul fiind foarte apreciat de catre clientii Apple.

Acum cateva luni vicepresedintele senior al Apple, Phil Schiller, a afirmat ca Mac Mini ramane un produs foarte important pentru compania din care el face parte. Acest lucru este confirmat acum de faptul ca Apple dezvolta noi modele, inclusiv unele cu componente care sunt potrivite pentru utilizatorii care fac mai mult decat navigare pe internet de pe Mac.

Apple Mac Mini Pro 2017

 • Srb Srb

  Yeah baby. Apple este pe val !!

 • RaduD

  Ca sa parafrazez: omul bun și mărul copt….!😎

 • Viorel Predatorul

  Apple ar putea să se concentreze pe produse care să se evidențieze într-un fel aparte, nu pe reîncălzirea ciorbei.
  Un produs inovativ ar fi un Mac mini fără ventilatoare, în care carcasa de aluminiu să joacele rolul de radiator pasiv. Un Mac fără ventilatoare ar fi la fel de “zgomotos” precum o statuie de mamură, și ar prinde super în birourile de mici dimensiuni, sau în mediul casnic.

  Un alt produs revoluționar ar fi o “fermă de calcul”, la care utilizatorii s-ar conecta curând Macuri cu hardware slab și ar folosi puterea de calcul Apple. Dar așa ceva nu va lua ființă, pentru că Apple vrea să vândă hardware, nu să aibă grijă de client.

  Un Mac mini pro este un produs lipsit de substanță. Hardware-ul performant este consumator de energie, și nu îl poți înghesui într-o carcasă mică fără să ai probleme cu temperatura.