Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 – testul rezistentei la apa

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 – testul rezistentei la apa

Samsung Galaxy S8 este mult mai rezistent la apa decat iPhone 7 de culoare rosie, rezultatul fiind unul complet neasteptat.

Samsung Galaxy S8 este comparat cu iPhone 7 astazi pentru a ni se arata care dintre ele este mai rezistente la contactul cu apa, iar rezultatul este unul complet surprinzator. Desi iPhone 7 a dovedit in toamna anului trecut ca este extrem de rezistent la contactul cu apa, ei bine in acest clip el se dovedeste a fi mai fragil decat Samsung Galaxy S8 cand vine vorba despre scufundarea in apa.

Versiunea rosie a iPhone 7 a fost testata, iar in baza a ceea ce vedem mai jos, aceasta ar putea fi mai putin rezistenta la apa decat modelele in alte culori, ea fiind fara discutie mai putin rezistenta decat Samsung Galaxy S8. Spre deosebire de Samsung Galaxy S8, terminalul iPhone 7 a cedat la scufundarea in putin peste 1 metru de apa, lucru care in multe alte teste precedente nu s-a intamplat, situatia fiind una complet inedita.

Samsung Galaxy S8 a functionat fara probleme chiar si dupa scufundarea la o “adancime” atat de mare, iPhone 7 fiind scos din testare dupa acest esec, dupa cum era si normal. Puteti vedea ca desi Samsung Galaxy S8 a ramas intact, iPhone 7 rosu a ramas cu multa apa sub ecran, ea patrunzand chiar din momentul scufundarii, activand atunci inclusiv asistentul personal Siri.

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 – testul rezistentei la apa

Samsung Galaxy S8 a mers mai apoi intr-un alt test care a implicat o sesiune de inot in apa din apropierea unui port, terminalul rezistand fara probleme chiar daca temperatura apei era destul de scazuta. Desigur ca am vazut iPhone 7 si alte terminale Samsung testate in aceleasi conditii fara probleme, dar astazi doar Samsung Galaxy S8 a juns atat de departe, iPhone 7 cedand mult mai repede.

Cei de la Samsung au spus de la bun inceput ca Samsung Galaxy S8 este rezistent la apa si certificat cu standardul IP68, iPhone 7 fiind rezistent la apa cu standardl IP67. In ciuda acestei diferente, terminalele iPhone 7 au rezistat fara probleme in trecut la teste similare precum cele de azi, dar si la unele mult mai grele, insa acum Samsung Galaxy S8 a iesit invingator, in mod surprinzator.

Exista posibilitatea ca terminalele iPhone 7 rosii sa fie mai putin rezistente la apa decat modelele in alte culori, insa per total Samsung Galaxy S8 ar trebui sa fie mai rezistent decat orice iPhone. Acestea fiind spuse, daca vreti sa faceti poze sub apa, Samsung Galaxy S8 este o alegere mai logica decat iPhone 7.

 • V.P

  Cu siguranta iPhone-ul nu este sigilat cum trebuie pentru ca iPhone-ul tine mult mai bine la apa .
  Sa fie oare din cauza ca S8 are iP68 iar iPhone 7 iP67 ??

 • Srb Srb

  Nu,cred ca red e problema. Ai vazut aceleasi teste cu i7 negru si a fost ok

 • Viorel Predatorul

  A observat careva că tipul purta tricou Samsung? “Just sayin”

 • Srb Srb

  Poate nu stii enegleza dar a zis clar ca este tricou apple si a pus un abţibild samsung

 • Deejay

  Everything Apple Pro :)) cum sa crezi ca tipu e de la Samsung?

 • ScH

  Înainte de a face testul la iPhone dispare din imagine ,
  Defapt dispar si apar de mai multe ori telefoanele din imagine , imaginile sunt oprite si înlocuite telefoanele , o panarama de test.
  Omul nu este imparțial

 • marcel

  Cred ca problema la iphone e cand il pui in apa drept …. daca il pui pe spate cum a fost pus in alte teste rezista … insa drept se infiltreaza apa pe la difuzor sau ….

 • Z0z0le

  Sigur nu stie Specialistul.

 • ioany

  E bine ca nu intra pestii in el ,in rest e ok. Ce treaba are culoarea vopselei cu proasta etansare ?