iOS 10.3 are un bug foarte enervant pe iPhone si iPad

iOS 10.3 si iOS 10.3.1 au fost lansate in ultimele doua saptamani pentru iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple rezolvand foarte multe probleme ale terminalelor. Desi acest lucru ajuta foarte multa lume, se pare ca iOS 10.3 si iOS 10.3.1 au un bug foarte enervant care a ramas in aplicatia Settings, Configurari, iar unii utilizatori incep sa fie enervati din cauza existentei sale.

Mai exact, unele dintre persoanele care au instalat iOS 10.3 si iOS 10.3.1, au observat ca aceasta versiune a sistemului de operare are o problema care duce la disparitia meniurilor de setari pentru unele aplicatii. In iOS 10.3 si iOS 10.3.1, plus alte versiuni ale iOS, exista in aplicatia Settings, Configurari, meniuri care ne permit sa controlam setarile unora dintre aplicatiile instalate in terminale.

Din pacate, in iOS 10.3 si iOS 10.3.1 aceste meniuri pentru anumite aplicatii dispar in mod aleator din aplicatia Settings, Configurari, fara ca utilizatorii sa faca ceva in mod neaparat. Meniurile dispar pur si simplu din aplicatia de setari a iOS 10.3 si iOS 10.3.1, semn ca Apple nu stie cata lume este afectata, iar unii utilizatori sunt foarte suparati din cauza existentei acestei probleme.

Desi ea este suparatoare, utilizatorii iOS 10.3 si iOS 10.3.1 au observat ca simpla redeschidere a aplicatiei Settings, Configurari, poate duce foarte rapid la rezolvarea problemei. Aceasta este, in momentul de fata, si singura metoda de a rezolva problema, asa ca daca o intalniti, nu veti avea altceva de facut decat sa reporniti aplicatia, uneori de multe ori, pentru a revedea meniurile de setari in iOS 10.3 si iOS 10.3.1.

ios 10.3 problema setari iphone ipad