iPhone 8 – prima schita a posibilului nou design

iPhone 8 pare sa fie prezentat intr-o presupusa schita ce ar fi fost preluata din fabrica unui partener al companiei Apple care produce prototipurile.

iPhone 8, sau ceea ce ar trebui sa fie viitorul smartphone al companiei Apple, apare intr-o schita publicata in cursul acestei zile pe un website specializat pe asemenea materiale. Vorbim despre o schita a iPhone 8 care ar putea proveni din fabrica unui partener al companiei Apple, ea aratandu-ne cum ar putea fi creat design-ul viitorului produs al celor din Cupertino.

In schita de mai jos veti vedea un iPhone 8 care nu mai are buton Home, aceasta schimbare fiind sigura, chiar daca design-ul final al panoului frontal ar putea fi diferit. Puteti vedea ca in partea superioara a schitei iPhone 8 exista acum doua camere frontale in locul celei singure folosite in trecut de catre compania Apple, senzorii de lumina ambientala si proximitate fiind mutati.

S-a spus ca Apple va implementa o camera frontala 3D si un senzor cu infrarosu in iPhone 8, asa ca acele doua gauri din partea stanga a panoului frontal ar putea contine aceste doua noi componente. Restul panoului frontal al iPhone 8 ar urma sa fie acoperit de un ecran cu diagonala de 5.8 inch pe care cei de la Apple ar dori sa il integreze, insa doar o parte din el va fi dedicata afisarii de imagini.

iPhone 8 – prima schita a posibilului nou design

Trecand acum la ceea ce ni se recomanda a fi carcasa iPhone 8, schita ne arata o pozitionare complet neobisnuita a camerei principale a noului smartphone. Mai exact, aceasta schita pentru un presupus iPhone 8 ne spune ca terminalul ar putea avea camera pozitionata pe verticala, si nu pe orizontala, asa cum s-a intamplat in cazul iPhone 7 Plus in 2016.

Schimbarea nu pare sa fie una logica pentru Apple deoarece vorbim despre o asezare cam nepotrivita pentru camera principala a iPhone 8, insa in acest moment orice este posibil. Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca Apple nu va pozitiona camera asa, dar orice este posibil daca vom avea un cititor de amprente integrat in ecran, sau poate chiar sub logo-ul Apple.

Separat, pe lateralele presupusei carcase a iPhone 8 vedem ca exista in continuare butoanele de volum, butonul Lock/Power, dar si un sertar SIM, semn ca Apple nu ar dori sa renunte la ele. Per total, schita pare a fi mai mult pentru un smartphone Android decat pentru un iPhone 8, insa avand in vedere ca Apple pregateste o schimbare radicala de design, orice este posibil.

Nu este deasemenea exclus nici ca in schita sa vedem un prototip al iPhone 8 si nu un produs real.

iphone 8 schita