iPhone 8 concept arata implemtarile butonului Home

iPhone 8 apare intr-un concept care ne arata doua posibile moduri in care butonul Home vritual ar putea fi implementat de catre compania Apple.

iPhone 8 apare intr-un nou concept extrem de interesant care are menirea de a ne arata cum ar putea implementa compania Apple noul buton Home virtual al dispozitivului. Dupa cum probabil stiti deja, iPhone 8 va avea un buton Home virtual in locul celui fizic disponibil in iPhone 7, acesta urmand a ocupa pana in 0.6 inch in partea inferioara a ecranului nou cu diagonala de 5.8 inch.

Pana acum s-a spus ca acest buton Home virtual al iPhone 8 ar urma sa fie afisat permanent in interfata produsului companiei Apple, asa cum se intampla si la Samsung Galaxy S8. Spre deosebire de produsul celor de la Samsung, in iPhone 8 am putea vorbi totusi despre o implementare diferita care va ocupa mai mult spatiu inutil in ecranul terminalului, cum probabil multi nu si-ar dori.

iPhone 8 concept arata implemtarile butonului Home

In prima implementare, vedem un iPhone 8 al carui ecran este acoperit in totalitate de interfata sistemului de operare si de ce a aplicatiilor, fara un buton Home vizibil. Aici utilizatorii folosesc gesturi pentru a controla interfata iPhone 8, o idee destul de interesanta cu care multa lume va trebui sa se obisnuiasca, dar iar ne-ar permite sa vedem mai multe informatii utile pe ecran.

In cea de-a doua implementare vedem un buton Home virtual pentru iPhone 8 care acopera o portiune din ecran care ar putea fi alocata in mod normal afisarii de imagini. Aceasta a doua implementare este mai ciudata, mai putin utila, dar ea mentine in iPhone 8 butonul Home iconic al iPhone, pe care compania Apple ar vrea totusi sa il faca uitat intr-un fel sau altul.

Voi care dintre cele doua implementarii pentru iPhone 8 le considerati a fi mai utila si oportuna pentru implementare ?

iphone 8 concept buton home

iphone 8 concept buton home 1

iphone 8 concept buton home 2

iphone 8 concept buton home 3

iphone 8 concept buton home 4