Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus – testul indoirii

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o comparatie menita sa ne arate daca se indoaie mai usor decat iPhone 7 Plus, rezultatul testului fiind unul complet neasteptat.

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus apar astazi intr-un test menit sa ne arate cate de usor se indoaie cele doua smartphone-uri premium care se lupta pentru atentia lumii intregi. Testele privind rezistenta smartphone-urilor la indoire au aparut dupa ce iPhone 6 Plus s-a dovedit a fi foarte usor de indoit, iat acum Samsung Galaxy S8 este testat pentru a se vedea daca este la fel de fragil.

Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, atat Samsung Galaxy S8, cat si iPhone 7 Plus au trecut initial printr-un test de rezistenta la impact, asa ca niciunul dintre ele nu este intact. In ciuda acestui lucru, rezistenta Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus la indoire nu ar trebui sa fie afectata suficient de mult incat terminalele sa devina mai fragile la indoire decat ar fi fost initial.

Bun, primul testat este iPhone 7 Plus, terminalul indoindu-se extrem de usor in raport cu Samsung Galaxy S8, iar la asta sincer sa fiu nu ma asteptam. Am vazut in toamna anului trecut ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus rezista foarte bune la testele de indoire, insa aceasta versiune roz se dovedeste a fi mult mai fragila in comparatie cu Samsung Galaxy S8, dar si cu modelele lansate anul trecut.

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus – testul indoirii

Samsung Galaxy S8, pe de alta parte, se dovedeste a fi extrem de rezistent la indoire, in ciuda faptului ca are atat carcasa, cat si ecranul crapate in urma testelor de rezistenta la impact. Dupa cum veti vedea, aplicarea de presiune cu mana duce doar la o usoara arcuire a carcasei Samsung Galaxy S8, insa terminalul nu se indoaie la fel de tare precum iPhone 7 Plus, carcasa refuzand sa se separe.

Puteti observa ca testerul incerca din rasputeri sa indoaie Samsung Galaxy S8, dar nu reuseste sa o faca, semn ca terminalul are o carcasa foarte rezistenta. De altfel am vazut in repetate randuri de-a lungul timpului ca terminalele Samsung sunt foarte rezistente la testele de acest gen, iar Samsung Galaxy S8 nu face distingtie fata de ceea ce Samsung a lansat in trecut pentru clienti.

Practic, toti cei care vor cumpara un Samsung Galaxy S8 de la compania Samsung vor putea sta linistiti deoarece terminalele lor au sanse infime de a se indoi. In aceasta idee, exista posibilitatea sa vede in curand mai multe dovezi ale fragilitatii terminalelor iPhone in comparatie cu Samsung Galaxy S8.