Apple a gandit o carcasa AirPods care poate incarca un iPhone

Companiei Apple i-a fost inregistrat recent un nou brevet de inventie pentru un produs foarte interesant, mai exact, o carcasa pentru incarcarea castilor AirPods, care este si impermeabila. Mai mult decat atat, separat de impermeabilitate, Aceasta carcasa pentru castile AirPods ar fi inclusiv capabila sa incarce un terminal iPhone, deci ar avea o baterie de capacitate destul de mare.

Un Apple Watch ar putea fi deasemenea incarcat folosind aceasta carcasa pentru castile AirPods, iar aici vorbim despre un sistem de incarcare wireless gandit de catre Apple. Practic, Apple a gandit un produs care poate oferi energie pentru mai mult decat o singura categorie proprie de produse, iar asta ar putea fi extrem de util pentru o gama foarte larga dintre clientii sai globali.

Carcasa gandita de catre compania Apple ar putea incarca simultan castile AirPods si un iPhone sau un Apple Watch conectat la ele, deci vorbim despre o functionalitate pe care niciun produs similar nu o are. Daca Apple ar reusi sa aduca pe piata o asemenea carcasa pentru castile sale AirPods, atunci ar putea genera interes din partea unui numar foarte mare dintre clientii care-i folosesc produsele.

Apple a gandit o carcasa AirPods care poate incarca un iPhone

Carcasa AirPods ar avea integrati senzori optici, pentru masa, dar si un sistem mecanic de interconectare a castilor in interior, activarea oricarora pornind si incarcarea wireless. Cel mai interesant aspect al noilor casti sta totusi in faptul ca ele urmeaza sa fie rezistente in totalitate la apa, deci daca intra in contact cu lichidele, functionalitatea lor nu va fi afectata in vreun fel de un accident.

Apple se gandeste chiar ca aceasta carcasa va putea fi luata de catre utilizatori cu ei chiar si sub apa, ea putand fi certificata pentru utilizare chiar si la 1 metru sub apa. Intreaga idee este foarte interesanta, insa e greu de spus cat succes ar putea avea un asemenea produs daca va fi lansat vreodata pe peitele globale.

“Such devices can include, for example, portable music players (e.g., MP3 devices and Apple’s iPod devices), portable video players (e.g., portable DVD players), cellular telephones (e.g., smart telephones such as Apple’s iPhone devices), video cameras, digital still cameras, projection systems (e.g., holographic projection systems), gaming systems, PDAs, as well as tablet (e.g., Apple’s iPad devices), laptop (e.g. MacBooks) or other mobile computers. Some of these devices can be configured to provide audio, video or other data or sensory output.”

iphone airpods incarcare wireless