Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus – care fierbe mai usor ?

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus au rezistenta la apa si caldura testate la extrem astazi, un nou clip video aratandu-ne care dintre ele fierbe mai usor la nevoie. Fie ca vreti sa faceti o ciorba, sau incalziti apa pentru altceva si vreti sa testati Samsung Galaxy S8 sau iPhone 7 Plus, puteti face un experiment similar acasa, insa este bine sa stiti de la bun inceput ca produsul companiei Apple este mai fragil.

Mai exact, Samsung Galaxy S8 rezista mult mai bine decat iPhone 7 Plus in apa fiarta si dupa cateva minute ramane singur functional dintre cele doua smartphone-uri. Rezistenta Samsung Galaxy S8 la caldura este uimitoare, mai ales ca materialele folosite pentru a tine apa departe de componente ar cam trebui sa se topeasca la o temperatura atat de mare precum cea a apei care fierbe.

Desigur ca bateriile din Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus au rezistat eroic in acest test, iar acesta este un punct de lauda pentru ambii producatori, iar macar asa stim ca noul smartphone Samsung nu va exploda.