iOS 10.2.1 si iOS 10.3 nu mai poti fi instalate pe iPhone si iPad

iOS 10.2.1 si iOS 10.3 nu mai poti fi instalate pe iPhone si iPad incepand de seara trecuta, compania Apple blocand semnarea SHSH-urilor pentru utilizatorii din lumea intreaga. Desi era de asteptat ca instalarea iOS 10.2.1 sa fie blocata de catre compania Apple acum, nimeni nu se astepta ca inclusiv iOS 10.3 sa fie interzis la semnare de catre compania Apple, iOS 10.3.1 ramanand singurul ce poate fi semnat.

In general, compania Apple blocheaza semnarea SHSH-urilor pentru vechi versiuni ale iOS la 3 – 4 saptamani dupa ce se lanseaza una noua, in cazul iOS 10.3 miscarea a fost precipitata. iOS 10.3 a fost lansat cu doar 2 saptamani in urma de catre compania Apple, deci instalarea sa ar fi trebuit sa mai poata fi posibila inca cel putin o saptamana, dar compania Apple are o cu totul alta strategie.

Exista posibilitatea ca instalarea iOS 10.3 sa fie fost blocata impreuna cu cea a iOS 10.2.1 deoarece Apple vrea sa impiedice lansarea unor solutii de jailbreak pentru iPhone si iPad. Saptamanile trecute au fost anuntate solutii de jailbreak pentru iOS 10.3, deci Apple incearca probabil sa blocheze toate potentialele exploit-uri in ideea de a nu permite exploatarea sistemului sau de operare.

Avand in vedere schimbarea din cursul noptii trecute, acum puteti instala numai iOS 10.3.1, sau eventual o versiune beta a iOS 10.3.2, insa nimic altceva. Daca o solutie de jailbreak pentru iOS 10.2.1, sau iOS 10.3 va fi lansata si voi ati facut update la iOS 10.3.1, sau iOS 10.3.2, atunci nu o veti putea folosi vreodata si trebuie sa fiti constienti de asta.

ios 10.3 instalare ios 10.2.1 iphone ipad

4 COMENTARII

  1. Daca avea cineva jailbreak pregatit pentru 10.2.1 sau 10.3 il lansa deja cat mai semna si apple.De acum scade tot mai mult sansa lor sa fie cat mai multi posibili consumatori de jailbreak pe versiunile astea.Pacat,adevarul e ca devine imposibil fenomenul jailbreak tot mai putini interesati sa scoata public.

  2. A fost frumos jailbreak la vremea lui!
    Acum nu își mai are rostul din cauza instabilități !
    Eu cred ca nu este bine ca apune era jailbreak pentru ca Apple mai culegea câte ceva din tweak-uri!

    R.I.P Jailbreak ?