iPhone 8 va rezolva neajunsurile seriei iPhone

iPhone 8 va avea o serie de noutati importante cu care compania Apple spera sa isi ajunga din urma competitorii din segmentul smartphone.

iPhone 8 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, iar conform unor informatii aparute in cursul acestui an, el urmeaza sa rezolve o mare parte dintre neajunsurile seriei iPhone. Vorbim aici despre functii si caracteristici pe care terminalele iPhone nu le au in raport cu terminalele competitoare, compania Apple intentionand sa faca din iPhone 8 un smartphone cu adevarat impresionant.

Pentru inceput, iPhone 8 va include un ecran OLED si va ajunge din urma compania Samsung, care foloseste asemenea ecrane de ani de zile in produsele sale. In ultimii ani cei de la Samsung au implementat ecrane OLED tot mai bune in propriile smartphone-uri, iar cu Samsung Galaxy S8 au reusit sa faca cel mai bun ecran implementat vreodata intr-un smartphone, iPhone 8 avand multe de recuperat.

Desi iPhone 7 are cel mai bun ecran LCD implementat vreodata intr-un smartphone, iPhone 8 trebuie sa aiba cel mai bun ecran implementat vreodata intr-un smartphone pentru a egala macar Samsung Galaxy S8. Apple s-a laudat intotdeauna cu ecranele implementate in seria iPhone, insa in 2017 cu iPhone 8 trebuie sa faca adevarate minuni pentru a reusi sa egaleze compania Samsung.

iPhone 8 va rezolva neajunsurile seriei iPhone

Mergand mai departe, iPhone 8 va ajunge concurenta din urma si in ceea ce priveste implementarea unui sistem de incarcare wireless, cerut de ani de zile in iPhone. Spre deosebire de alte smartphone-uri, incarcarea wireless din iPhone 8 va fi rapida, poate mai rapida decat cea a competitorilor, insa inclusiv cea prin cablu ar trebui sa se faca mult mai repede, acum ea nefiind existenta in iPhone.

Butonul Home urmeaza deasemenea sa dispara din iPhone 8, aici existand putine terminale competitoare care beneficiaza de o asemenea schimbare, dar Samsung Galaxy S8 nu are buton Home. Aici Apple isi va ajunge din nou din urma concurenta cu lansarea iPhone 8 si e putin probabil sa lanseze ceva cu adevarat inovator, implementarea unui cititor de amprente in ecran putand impreisona, totusi.

iPhone 8 ar putea avea totusi un serios avantaj in fata competitorilor prin implementarea de camere 3D capabile sa creeze imagini cu efecte de adancime, dar aceasta tehnologie nu este sigura de folosire. Practic, multe dintre noutatile iPhone 8, inclusiv carcasa din sticla, nu sunt noi pentru lumea smartphone, ci reprezinta o tentativa a companiei Apple de a isi ajunge concurenta din urma.

Voi ce parere aveti ?

iphone 8 neajunsuri apple