Samsung Galaxy S8 confirma increderea clientilor

Samsung Galaxy S8 are vanzari foarte bune si asta confirma faptul ca increderea clientilor in brand-ul Samsung este in continuare foarte mare.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au parte de vanzari extrem de bune in multe piete importante pentru compania Samsung, iar asta sugereaza faptul ca secul Galaxy Note 7 nu a afectat compania. Desi in toamna anului trecut imaginea Samsung era asociata cu exploziile, se pare ca lumea a trecut rapid peste frica si cumpara Samsung Galaxy S8 in cantitati foarte mari in momentul de fata.

Desi foarte multi analisti avertizau ca oamenii vor incepe sa ocoleasca produsele Samsung de frica exploziilor, vanzarile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus arata contrariul. Se pare ca lumea este mai mult interesata de functiile noi ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus decat de posibile probleme cu bateriile care ar putea exploda in timpul folosirii.

Oamenii au incredere foarte mare in brand-ul Samsung si arata asta prin precomenzile foarte mari facute pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, ele stabilind noi recorduri interne pentru companie. Samsung a incercat sa creeze un “mediu” perfect pentru lansarea Samsung Galaxy S8 astfel incat ea sa nu fie afectata de problemele pe care Galaxy Note 7 le-a avut.

Samsung Galaxy S8 confirma increderea clientilor

Explicand care au fost problemele Galaxy Note 7 si ce pasi sunt facuti pentru a trece peste ele, cei de la Samsung au crescut increderea clientilor inaintea lansarii Samsung Galaxy S8. Anul trecut diverse studii au anuntat ca increderea oamenilor in Samsung a scazut la mai putin de jumatate fata de cea inregistrata inaintea lansarii Galaxy Note 7, insa cu Samsung Galaxy S8 lucrurile arata altceva.

Realitatea aratata de Samsung Galaxy S8 sugereaza faptul ca un producator de smartphone-uri poate avea produse care opresc avioanele in loc, iar lumea tot nu le va ignora. Stiti deja ca liniile aeriene au si interzis Galaxy Note 7 in zboruri din cauza pericolului de explozie, insa aceste probleme au fost foarte rapid date uitarii si lumea cumpara Samsung Galaxy S8 fara sa se gandeasca la asta.

Nici macar explozia de la o fabrica in care erau produse baterii pentru Galaxy Note 7, din cauza acelor baterii, nu a afectat in vreun fel vanzarile de acum ale Samsung Galaxy S8. E greu de spus ce ar putea face Samsung gresit pentru a pierde increderea consumatorilor, iar vanzarile bune ale Samsung Galaxy S8 dau incredere si mai mare pentru viitor.

samsung galaxy s8 incredere clienti