Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 confirma increderea clientilor

Samsung Galaxy S8 confirma increderea clientilor

Samsung Galaxy S8 are vanzari foarte bune si asta confirma faptul ca increderea clientilor in brand-ul Samsung este in continuare foarte mare.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au parte de vanzari extrem de bune in multe piete importante pentru compania Samsung, iar asta sugereaza faptul ca secul Galaxy Note 7 nu a afectat compania. Desi in toamna anului trecut imaginea Samsung era asociata cu exploziile, se pare ca lumea a trecut rapid peste frica si cumpara Samsung Galaxy S8 in cantitati foarte mari in momentul de fata.

Desi foarte multi analisti avertizau ca oamenii vor incepe sa ocoleasca produsele Samsung de frica exploziilor, vanzarile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus arata contrariul. Se pare ca lumea este mai mult interesata de functiile noi ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus decat de posibile probleme cu bateriile care ar putea exploda in timpul folosirii.

Oamenii au incredere foarte mare in brand-ul Samsung si arata asta prin precomenzile foarte mari facute pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, ele stabilind noi recorduri interne pentru companie. Samsung a incercat sa creeze un “mediu” perfect pentru lansarea Samsung Galaxy S8 astfel incat ea sa nu fie afectata de problemele pe care Galaxy Note 7 le-a avut.

Samsung Galaxy S8 confirma increderea clientilor

Explicand care au fost problemele Galaxy Note 7 si ce pasi sunt facuti pentru a trece peste ele, cei de la Samsung au crescut increderea clientilor inaintea lansarii Samsung Galaxy S8. Anul trecut diverse studii au anuntat ca increderea oamenilor in Samsung a scazut la mai putin de jumatate fata de cea inregistrata inaintea lansarii Galaxy Note 7, insa cu Samsung Galaxy S8 lucrurile arata altceva.

Realitatea aratata de Samsung Galaxy S8 sugereaza faptul ca un producator de smartphone-uri poate avea produse care opresc avioanele in loc, iar lumea tot nu le va ignora. Stiti deja ca liniile aeriene au si interzis Galaxy Note 7 in zboruri din cauza pericolului de explozie, insa aceste probleme au fost foarte rapid date uitarii si lumea cumpara Samsung Galaxy S8 fara sa se gandeasca la asta.

Nici macar explozia de la o fabrica in care erau produse baterii pentru Galaxy Note 7, din cauza acelor baterii, nu a afectat in vreun fel vanzarile de acum ale Samsung Galaxy S8. E greu de spus ce ar putea face Samsung gresit pentru a pierde increderea consumatorilor, iar vanzarile bune ale Samsung Galaxy S8 dau incredere si mai mare pentru viitor.

samsung galaxy s8 incredere clienti

 • marcel

  Nu cred ca are vreo treaba seria note 7 cu galaxy s8 .. lumea a apreciat ca samsung a oprit productia si au retras dispozitivele de pe piata … de atunci si pana acum samsung a mai vandut milioane de telefoane din seria A , j, etc si nu au explodat

 • Sanyi O’bstee Natzi

  E un frumos articol de SEO. E prima data dupa 2-3 ani cand intru pe idevice si imi vine sa pufnesc in ras cand vad cum aceeasi informatie se repeta in 3 paragrafe consecutive, cu formulari usor schimbate.

 • RaduD

  Brandul Samsung e oricum omniprezent in multe domenii. Și da, au trecut peste episodul Note 7, cu ce costuri, numai ei știu…
  Acum merg mai departe.

 • andrei d

  Nu stiu cate cazuri au fost semnalate in total, dar stiu altceva. Lumea nu a apreciat ca au oprit productia! S-au c***t pe ei, stai ca schimbam bateriile, stai ca rechemam in service, in timp ce bateriile explodau.
  Mai stiu ca erau stiri peste tot ca telefoanele explodeaza si ai fost o multime, repet nu stiu numere, care nu au returnat telefoanele.
  Concluzia mea, lumea nu a uitat sau a trecut cu vederea: Lumea e proasta!
  Daca cumpar un produs care explodeaza aleator, mie sau altor pacaliti. Cu dracu sa mai ai incredere.
  Dar superficiala, usor de prostit si implicit proasta!

 • 1mihai

  Serios?

  Lumea nu este proasta, proasta este logica ta de 2 lei!!!

  Dupa logica ta daca ai fost inselat de o femeie treci pe baieti ca doar toate femeile sunt curve si este pacat sa suferi inutil? Au fost probleme cu 1 model Samsung si automat toate sunt proaste si explodeaza….

 • andrei d

  @1mihai daca e sa luam logica mea: daca am fost inselat, nu mai am incredere in femeia aia sau in fiica ei! Din acest motiv nu pot avea incredere in viitoarele produse samsung. Pentru ca au lansat produse defectuase si nu au vrut sa le retraga de pe piata decat in ultimul moment. Evident ca dupa ce le au retras, le-au “reparat” si le vor vinde pe pietele aflate in curs de dezvoltare.
  Cu alte cuvinte, curve.
  Apropo, buna analogia ta: FemeiSamsung