Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – precomenzi mari in ciuda pretului mai mare

Samsung Galaxy S8 – precomenzi mari in ciuda pretului mai mare

Samsung Galaxy S8 are succes foarte mare inclusiv in SUA, in ciuda pretului mai mare de vanzare, iar asta ar putea motiva Apple sa vanda iPhone 8 mai scump.

Samsung Galaxy S8 inregistreaza precomenzi foarte mari in Coreea de Sud si v-a spus ieri ce fel de crestere a inregistrat acest terminal in raport cu Galaxy Note 7 si Galaxy S7. Peste 550.000 de unitati ale Samsung Galaxy S8  si Samsung Galaxy S8 Plus au fost precomandate in Coreea de Sud de catre clienti, cifra fiind cu 150.000 de unitati mai mare decat cea inregistrata pentru Galaxy Note 7.

Desi in Coreea de Sud era de asteptat ca vanzarile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sa fie foarte mari, Samsung a anuntat ca inclusiv vanzarile din SUA sunt peste asteptari. Compania coreeana a anuntat presa ca vanzarile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in SUA au inregistrat o crestere procentuala de 2 cifre, deci minim 10% fata de Galaxy S7.

Asta inseamna ca in SUA Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au inregistrat precomenzi tot de ordinul sutelor de mii de unitati, asta sugerand faptul ca interesul este foarte mare si acolo. SUA este o piata mult mai mare decat Coreea de Sud, iar cei de la Samsung au ocazia de a inregistra vanzari foarte bune pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus daca il promoveaza cum trebuie.

Samsung Galaxy S8 – precomenzi mari in ciuda pretului mai mare

In SUA Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt vandute de catre compania Samsung impreuna cu unele cadouri substantiale pentru a creste vanzarile. Mai exact, partenerii Samsung ofera casti Gear VR si vouchere cadou pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, valoarea totala a cadourilor ajungand chiar si pana la 250 de dolari in anumite situatii.

Vanzarile foarte bune ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in SUA sunt cu siguranta impulsionate si de cadourile oferite, insa asta conteaza mai putin din moment ce lumea alege produsele. Partea interesanta este ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt vandute la preturi cu peste 50 de dolari mai mari decat predecesoarele lor, dar sunt totusi cautate.

Daca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt foarte populare in ciuda preturilor mari de vanzare, atunci cei de la Apple ar putea intelege ca iPhone 8 ar putea fi deasemenea popular daca este vandut mai scump.

Samsung Galaxy S8 vanzari SUA

 • RaduD

  Asadar, a invatat si Samsung lectia predata de Apple pana acum, scump inseamna (foarte) bun…

 • Andrews

  Scump însemna foarte bun la Apple, pe vremuri. Acum vedem tot mai multe buguri, breșe de securitate (putem constata asta prin simpla apreciere a numărului considerabil de actualizări software), etc.
  De 3 ani au rămas la același design…

 • Kekulus

  M-ati tampit cu “de 3 ani acelasi design”. Eu inca ma bucur ca nu au renuntat la designul de iphone 5s. Lumea nu graviteaza in jurul vostru. Drept dovada pana si iphone 7 a fost un succes chiar daca nu a avut jack 3.5mm sau a avut “acelasi design”. Invatati sa dati argumente mai calitative. Design.., who the hell cares… vreau putere, stabilitate, performante nu design (IMO).

 • bogdan

  de fapt de doi ani au ramas la acelasi design (2016-2014 = 2)!

 • gelu

  Pe la iPhone 4 cand performanta era destul de jalnica , iar multitasking-ul la Apple de abia se nastea , totul era designul si” feelingul premium” . Ca de “stabilitatea” iOS 4 , care a trecut prin vreun million de iteratii si buguri , nu prea se putea vorbi. Cred ca asta cu stabilitatea a ramas un basm de pe vremea cand aparuse primul iPhone si primul iOs , care nu era in stare sa faca mai nimic , dar era mai ceva decat Symbian-ul lui Nokia.

 • Cactus Costin

  @andrews
  Spui acelasi design de 3 ani … dar hai sa ne gandim, mai exact, fața de iphone are acelasi design de acum 7-8 ani . Mai lunga si mai lata dar acelasi kkt… marketing si vrajeala . Apple nu mai face lucruri faine . Mie personal mi-a venit sa borasc cand am vazut la macbook noul buton power pozitionat la tastatura. Apple de cand fara Steve, nu mai da atentie micilor detalii. Apple da atentie doar profitului. Sa nu mai vb … ce sound are un macbook 2011 comparativ pe modele ulterioare …. La 3 mii de koko… unde e calitatea adevarata ….??? …. carcasa AL , tastatura iluminata , si macos …

 • Cactus Costin

  Nu o mai dati ca samsung nu face lucruri de calitate , ca face de foarte buna calitate … la apple e doar vrajeala …se kk pe ei si la un buton / port in plus …