Samsung Galaxy S8 – precomenzi mari in ciuda pretului mai mare

Samsung Galaxy S8 are succes foarte mare inclusiv in SUA, in ciuda pretului mai mare de vanzare, iar asta ar putea motiva Apple sa vanda iPhone 8 mai scump.

Samsung Galaxy S8 inregistreaza precomenzi foarte mari in Coreea de Sud si v-a spus ieri ce fel de crestere a inregistrat acest terminal in raport cu Galaxy Note 7 si Galaxy S7. Peste 550.000 de unitati ale Samsung Galaxy S8  si Samsung Galaxy S8 Plus au fost precomandate in Coreea de Sud de catre clienti, cifra fiind cu 150.000 de unitati mai mare decat cea inregistrata pentru Galaxy Note 7.

Desi in Coreea de Sud era de asteptat ca vanzarile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sa fie foarte mari, Samsung a anuntat ca inclusiv vanzarile din SUA sunt peste asteptari. Compania coreeana a anuntat presa ca vanzarile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in SUA au inregistrat o crestere procentuala de 2 cifre, deci minim 10% fata de Galaxy S7.

Asta inseamna ca in SUA Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au inregistrat precomenzi tot de ordinul sutelor de mii de unitati, asta sugerand faptul ca interesul este foarte mare si acolo. SUA este o piata mult mai mare decat Coreea de Sud, iar cei de la Samsung au ocazia de a inregistra vanzari foarte bune pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus daca il promoveaza cum trebuie.

Samsung Galaxy S8 – precomenzi mari in ciuda pretului mai mare

In SUA Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt vandute de catre compania Samsung impreuna cu unele cadouri substantiale pentru a creste vanzarile. Mai exact, partenerii Samsung ofera casti Gear VR si vouchere cadou pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, valoarea totala a cadourilor ajungand chiar si pana la 250 de dolari in anumite situatii.

Vanzarile foarte bune ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in SUA sunt cu siguranta impulsionate si de cadourile oferite, insa asta conteaza mai putin din moment ce lumea alege produsele. Partea interesanta este ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt vandute la preturi cu peste 50 de dolari mai mari decat predecesoarele lor, dar sunt totusi cautate.

Daca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt foarte populare in ciuda preturilor mari de vanzare, atunci cei de la Apple ar putea intelege ca iPhone 8 ar putea fi deasemenea popular daca este vandut mai scump.

Samsung Galaxy S8 vanzari SUA