Astral iOS10 – o tema colorata pentru iPhone si iPad

Astral iOS10 este o noua tema pentru iPhone si iPad care este compatibila cu iOS 7 – iO 10, ea fiind o versiune imbunatatita a vechii teme astral pentru vechile versiuni ale iOS. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata tema Astral iOS10, ea aducand o schimbare majora pentru utilizatorii care sunt interesati sa se bucure de ceea ce are de oferit aceasta tema pentru noi.

Astral iOS10 are nu mai putin de 230 de iconite pentru aplicatiile disponibile in terminalelenoastre, incluzand aici si 3 dock-uri pentru iconite, noi interfete pentru foldere si nu doar atat. Tema are disponibile pentru utilizatori si 3 efecte pentru iconite, plus wallpaper-uri care sa ii potenteze efectele, asa ca vorbim despre o schimbare majora pe care tema ne-o ofera in acest moment.

“Astral iOS10 (iPhone & iPad – ios7/8/9/10 compatible). In tribute of old iOS, Astral will give the flat touch you like. V1.0 of Astral contain more than 230 awesome icons with unique flat style, 3 great docks, folder, 3 icon effects.”

Astral iOS10 este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.

Astral iOS 10 tema