Iata cum poti afla cine te urmareste pe Facebook

 

Facebook se intrece in a oferi cat mai multe functii noi pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar printre ele avem si una furata direct de la Snapchat, ea fiind integrata in Instagram si WhatsApp. Vorbesc desigur despre functia Stories pe care putina lume o iubeste sau o vrea, insa pe care cei de la Facebook incearca sa ne-o bage pe gat de ceva vreme, ea avand totusi o utilitate.

Exact precum in cazul Snapchat, sau Instagram, cei de la Facebook ne permit sa vedem care dintre prietenii nostri au vazut story-urile publicate de catre noi in retea. Vizualizand aceste statistici putem afla si cine ne urmareste in mod constant pe reteaua de socializare Facebook, foarte multa lume dorind sa afle aceste informatii pentru a sti cine este curios sa le urmareasca viata.

Partea interesanta a acestei noi functii sta in faptul ca Facebook afiseaza si partile din story-urile noastre pe care prietenii le-au urmarit, astfel ca vom vedea exact la ce s-au uitat acestia. Avand aceste informatii la indemana vom sti de ce anume sunt interesati cel mai mult prietenii nostri, sau chiar audienta, astfel ca vom sti si ce fel de continut sa producem pentru acestia.

Acestea fiind spuse, daca vreti sa stiti cine va urmareste pe Facebook, folositi functia stories.

facebook vezi urmareste