Hyperburner este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Hyperburner este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad aleasa de catre compania Apple pentru a fi oferita gratuit in AppStore in cursul urmatoarei saptamani. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera jocul Hyperbuner pentru utilizatorii din lumea intreaga, el fiind unul de tip sci-fi in care aveti parte de a explora spatiul cosmic al lumii virtuale create.

In Hyperburner veti avea ocazia de a controla o nava spatiala care trbeuie sa descopere toate secretele unul sistem solar colonial in timp ce indeplinim toate obiectivele impuse de catre dezvoltatori. Jocul are un sistem de control creat special pentru a fi cat mai usor de folosi pe terminalele mobile, asa ca vom avea parte de o experienta de utilizare extrem de interesanta dupa instalare.

“Hyperburner is a high-speed space flier set in a distant colonial solar system. Take your ship through increasingly dangerous courses, unlocking endless-mode leaderboards as you go. Built for mobile with smooth and responsive free-steering, playable in portrait or landscape.”

Hyperburner ofera un stil de joc extrem de dinamic, nu mai putin de 6 zone trebuind “cucerite” de catre noi pe intreaga desfasurare a jocului, in timp ce indeplinim 5 obiective majore. Desigur ca putem debloca si noi tipuri de nave avansate in timp ce ne jucam, asa ca per total vom avea parte de un joc extrem de interesant pe care il si putem descarca gratuit acum.

  • Fast-paced gameplay, instant respawns.
  • Master six unique zones each with five challenging stages.
  • Test your skills against a list of high-speed endless-mode goals.
  • Unlock better ships as you progress.

Hyperburner este disponibil pentru descarcare gratuita, in urmatoarele 7 zile, intr-o versiune compatibila cu iPhone si iPad, urmand acest link.