Samsung Galaxy S8 – iata cat de sigure sunt bateriile

22

Samsung Galaxy S8 un nou tip de baterii implementate de catre compania Samsung, aceasta promitand ca va folosi noi componente care nu vor avea problemele celor folosite in Samsung Galaxy Note 7. Acest lucru este pe deplin dovedit in clipul video de mai jos, bateria unui Samsung Galaxy S8 refuzand sa explodeze cand terminalul este taiat in jumatate folosind o unealta pe masura.

Daca in mod normal o baterie a unui telefon mobil ar trebui sa scoata scantei si fum cand este strapunsa, cea din Samsung Galaxy S8 se dovedeste a fi mult mai sigura, cel putin in acest clip. Desi bateria din Samsung Galaxy S8 incepe sa elimine lichid si se umfla, ea nu scoate vreo scanteie si nici fumul puternic pe care bateriile din Samsung Galaxy Note 7 il scoteau cand explodau.

Acest test demonstreaza faptul ca Samsung Galaxy S8 are baterii mult mai sigure decat cele implementate in vechile modele de smartphone-uri produse de catre compania Samsung. In aceasta idee, utilizatorii de terminale Samsung Galaxy S8 vor putea sta linistiti deoarece e posibil ca bateriile sa fie atat de sigure incat ele sa nu poata exploda aproape indiferent ce li s-ar face.

Saptamana trecuta am vazut si un Samsung Galaxy S8 pus la fiert impreuna cu un iPhone 7 Plus fara ca bateria sa ia foc, asa ca este destul de clar ca Samsung s-a tinut de promisiune. In aceasta idee, va fi interesant de vazut daca va exista cineva care sa poata genera in vreun fel, sau altul, vreo explozie pentru bateria din Samsung Galaxy S8.