Samsung Galaxy S8 – rezistenta incredibila la foc

Samsung Galaxy S8 Plus si iPhone 7 Plus apar astazi intr-un test care pare stupid, dar ne arata totusi cat de rezistente sunt aceste smartphone-uri premium vandute pe pietele globale. Mai exact, in clipul video de mai jos veti vedea cat de bine rezista la foc Samsung Galaxy S8 Plus si iPhone 7 Plus, ambele terminale fiind trecute printr-un test extrem pentru a li se demonstra rezistenta.

Desi Samsung Galaxy S8 Plus si iPhone 7 Plus ard intr-o buna masura, ele continua sa functioneze, desi ecranele nu mai afiseaza nimic care sa poata fi inteles usor. In ciuda acestui lucru, Samsung Galaxy S8 Plus si iPhone 7 Plus raman cu bateriile intacte in urma acestui test, iar aici este remarcabil faptul ca noul smartphone al celor de la Samsung nu ne arata cat de usor ii explodeaza bateria.

M-as fi asteptat ca bateriile Samsung Galaxy S8 Plus si iPhone 7 Plus sa ia foc la putin timp dupa ce au fost incojurate de flacari, insa iata ca avem parte de o demonstratie “de forta” din partea dispozitivelor. V-am aratat si ieri ca bateria Samsung Galaxy S8 Plus nu ia foc nici macar cand este strapunsa, iar acum vedem ca nici caldura foarte mare nu afecteaza in vreun fel bateria dispozitivelor.