Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 – care rezista la inghet ?

Samsung Galaxy S8 Plus si iPhone 7 Plus apar astazi intr-un test destul de neobisnuit care pune cele doua terminale fata in fata intr-un test menit sa ne arate cat de bine rezista ele la inghet. Vorbim despre un test neobisnuit deoarece Samsung Galaxy S8 Plus si iPhone 7 Plus sunt inghetate complet in Coca Cola de catre cel care a realizat testul, asa cum au facut si mult altii inaintea sa.

Samsung Galaxy S8 Plus si iPhone 7 Plus sunt lasate intr-un congelator timp de peste 12 ore la temperaturi de -20 de grade Celsius, iar rezultatul il puteti vedea in clipul video de mai jos. In ciuda faptului ca Samsung Galaxy S8 Plus si iPhone 7 Plus au fost lasate la inghetat in Coca Cola, ambele dispozitive au pornit si functioneaza fara probleme dupa ce au fost scoase din congelator si lichid.

Acesta nu este primul test in care Samsung Galaxy S8 Plus si iPhone 7 Plus rezista la inghet si cu siguranta nu va fi ultima oara cand terminalele vor fi testate in acest mod. Aceste teste pentru Samsung Galaxy S8 Plus si iPhone 7 Plus sunt facute deoarece anul trecut foarte multa lume s-a plans ca terminalele iPhone se inchid din senin in timpul folosirii, asa ca acum ni se demonstreaza ca ele sunt de fapt destul de rezistente.