Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus vs LG G6 vs Pixel...

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus vs LG G6 vs Pixel vs 3T – testul performantelor

Samsung Galaxy S8, iPhone 7 Plus, LG G6, Google Pixel si OnePlus 3T apar intr-un mega test al performantelor care stabileste regele industriei.

Samsung Galaxy S8, iPhone 7 Plus, LG G6, Google Pixel si OnePlus 3T apar astazi intr-un mega test de performante care are menirea de a ne arata ce smartphone este mai rapid. Vorbim despre Samsung Galaxy S8 si LG G6 care au fost anuntate la inceputul acestui an, doar al doilea fiind lansat deja pe piete, in timp ce primul inca nu a ajuns in magazinele celor de la Samsung.

Spre deosebire de Samsung Galaxy S8 si LG G6, iPhone 7 Plus, Google Pixel si OnePlus 3T au fost lansate in toamna anului trecut, deci teoretic au componente vechi disponibile. In ciuda acestui lucru, Samsung Galaxy S8, care are teoretic cel mai nou si mai puternic procesor in testele multi-core, nu reuseste sa iasa si primul in testele de performanta realizate pana in prezent.

In acest mega test de performante pentru Samsung Galaxy S8, iPhone 7 Plus, LG G6, Google Pixel si OnePlus 3T, smartphone-ul companiei Apple ramane in continuare rege. iPhone 7 Plus castiga majoritatea testelor facute in clipul video de mai jos, in timp ce Samsung Galaxy S8 este foarte aproape de el in performante, insa diferentele sunt insesizabile, asa cum am vazut in mai toate testele.

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus vs LG G6 vs Google Pixel si OnePlus 3T – MEGA TEST de performante

Ca sa fiu complet sincer, acest clip video confirma din nou suprematia iPhone 7 Plus in fata Samsung Galaxy S8, dar si a LG G6, Google Pixel, sau OnePlus 3T, chip-ul sau A10 Fusion fiind la baza lor. In afara Samsung Galaxy S8, restul smartphone-urilor au performante doar usor mai bune decat iPhone 7 Plus in testul single-core, iar asta spune extrem de multe despre avantajul companiei Apple.

In momentul de fata cei interesati de cele mai performante smartphone-uri de pe piata, au de ales intre Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus, alte optiuni nefiind de luat in calcul. Partea interesanta este ca iPhone 7 Plus cu iOS 10.3 si noul APFS chiar porneste mai repede decat Samsung Galaxy S8, aceasta fiind o mare realizare pentru Apple, lucrurile fiind in trecut complet opuse fata de prezent.

iPhone 7 Plus este regele smartphone-urilor, cand vine vorba de performante, inca din toamna anului trecut, iar Samsung Galaxy S8 nu a reusit sa il detroneze. Acest lucru conteaza foarte mult si mentine Apple pe o pozitie dominanta, asta daca nu cumva Samsung va reusi sa mai scoata un spor de performante din Samsung Galaxy S8 printr-o actualizare urmatoare.

 • Mr. Tambourine Man

  Se stia ca asa va fi

 • rbt88

  Și crezi ca sunt mari diferențe între un iPhone 7 și un 6s ? Nu cred,teste doar in viața reala nu se simt diferențele așa mari
  Momentan iOS are mult de câștigat pana când google o sa rezolve problema cu memoria și redeschiderea aplicațiilor

 • Mr. Tambourine Man

  de vreo 7 ani se tot chinuie

 • V.P

  Cu deschierea jocurilor e problema la Android , acum alegi ce-ti place ;
  1. Te bucuri de 2-3 secunde ca iPhone 7 deschide mai repede un joc
  2. Experienta din timpul jocului garantata rezolutia superioara si de acel SuperAmoled .

 • jordyspain

  @Mr. Tambourine Man… speranța moare ultima :))

 • Paul Ciprian

  Salutare prieteni.
  Îmi pare rău că autorul acestui test nu a inclus și Huawei P10. Am urmărit diferite teste intre I7plus și H10 și în afara de jocuri, 7plus nu prea “bate”. Mai ales că Huawei are alt procesor.
  În al doilea rand, autorul testului de mai sus a știut că trebuie să înceapă cu jocurile și nu cu aplicațiile terțe, unde 7plus nu prea mai e rege. Odată începând cu jocuri, de știa că iPhone are avantaj.
  Trei la mână: cât de des facem în utilizarea zilnica aceleași operații că cele din testul video?
  Sunt utilizator de Huawei P9 și I6s. Pt mine, senzorul de amprenta pe spate de la H9 este perfect.
  Obiectiv privind lucrurile, cred că totul tine de ceea ce vrei de la un smartphone.

 • Srb Srb

  Vezi ca nu e vorba doar de joc…cred ca nu ai vazut video

 • Srb Srb

  The best. Dupa cum ziceam cpu gpu apple e rege pana si la baterie e f ok,chiar daca erau visatori ca adreno ar fi,se pare ca nici noua versiune nu bate vechea vers apple.

 • BurN®

  Încep scuzele rudimentare ale androistilor ca de obicei…:))) n-are rost

 • Heath

  Daca tot e vorba despre teste viteza… I7+ vs lentul G6 din articol
  https://youtu.be/ycJkj-iKX-w
  Omul asta este destul de bun in ceea ce face, verifica și temperatura și face proba aplicație cu aplicație. Până la urmă diferențele nu sunt chiar așa mari…

 • lulu

  Telefoanele cu android se compara intre ele cele cu ios intre ele mare cu mere pere cu pere

 • Mr. Tambourine Man

  Pe partea de procesare grafica iPhone e imbatabil

 • condorul

  Hahahahhahahahah ,vai steaua lor de telefoane….nu se vor compara niciodata cu iPhone,intind sa cred ca si iPhone 6s castiga…

 • Mr. Tambourine Man

  Acele teste care implica putere mare de procesare grafica – sigur!

 • Mr. Tambourine Man

  fac pariu ca daca am face teste deschizand doar aplicatii simple – telefon, mesagerie, camera, facebook, calendar – iPhone nu ar castiga testul.

 • Terrymada

  Chiar ma intereseaza sa deschida instant camera, facebook, calendarul, mesageria:))) sunt aplicatii de maxima urgenta:))

 • V.P

  Si asta e Snapdragon 821 nu Exynos 8895 . iPhone 7/Plus e rege doar in deschiderea jocurilor in rest din testul asta vad ca G6 e demn de un produs premium .

 • V.P

  Ce sa compari in lumea Apple cu iPhone 7 Plus ????

 • V.P

  Corect !!

 • Mr. Tambourine Man

  Atunci la ce iti trebuie 188888 de core si 88888888888888888 de gb ram?

 • V.P

  Uite eu dau secundele din incarcarea jocurilor pe camera lui S8 https://youtu.be/jFRMv-uV8Jk

 • Kekulus

  As always. iPhone is the king 😀

 • Srb Srb

  cat timp ai pe piata camere, eu prefer sa dau pe ceva ce nu pot lua din alte parti

 • V.P

  Asta e logica ta in astfel de situatii ?? Bun asa !!

 • Srb Srb

  pai da, mai ales ca eu fac 50 poze anual…cand vreau poze ocazional iau camera, dar cand vreau telefon zilnic performant iau iphone. Am vazut la cineva cum arata un pc plin de poze facute cu telefonul…ideea e ca avea o amestecatura de poze unele mai calitative gen S7 si altele mizerie gen S4…deci asta este problema cand ai prea multe cu mai multe generatii de telefoane…cele vechi le cam stergi ca nu se mai compara cu cele noi? sau sunt poze useless pe care le faci doar asa ca poti ?!

 • condorul

  Sa nu uitam caracteristicele telefoanelor…….18 core plus 4-6 GB RAM in comparatie cu quad core 3 GB RAM,…..deci hai sa o luam pe aia dreapta….plus telefon de generatie anterioara….

 • marcel

  Daca seta s8 cu cea mai mica rezoluție… iesea invingator …. chiar si in testul jocurilor

 • Dar era la rezolutia iPhone 7, nu iPhone 7 Plus 😉 Dar nici asa nu e sigur ca ar fi castigat, pentru ca diferenta nu e chiar atat de mare.