Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus vs LG G6 vs Pixel vs 3T – testul performantelor

Samsung Galaxy S8, iPhone 7 Plus, LG G6, Google Pixel si OnePlus 3T apar intr-un mega test al performantelor care stabileste regele industriei.

Samsung Galaxy S8, iPhone 7 Plus, LG G6, Google Pixel si OnePlus 3T apar astazi intr-un mega test de performante care are menirea de a ne arata ce smartphone este mai rapid. Vorbim despre Samsung Galaxy S8 si LG G6 care au fost anuntate la inceputul acestui an, doar al doilea fiind lansat deja pe piete, in timp ce primul inca nu a ajuns in magazinele celor de la Samsung.

Spre deosebire de Samsung Galaxy S8 si LG G6, iPhone 7 Plus, Google Pixel si OnePlus 3T au fost lansate in toamna anului trecut, deci teoretic au componente vechi disponibile. In ciuda acestui lucru, Samsung Galaxy S8, care are teoretic cel mai nou si mai puternic procesor in testele multi-core, nu reuseste sa iasa si primul in testele de performanta realizate pana in prezent.

In acest mega test de performante pentru Samsung Galaxy S8, iPhone 7 Plus, LG G6, Google Pixel si OnePlus 3T, smartphone-ul companiei Apple ramane in continuare rege. iPhone 7 Plus castiga majoritatea testelor facute in clipul video de mai jos, in timp ce Samsung Galaxy S8 este foarte aproape de el in performante, insa diferentele sunt insesizabile, asa cum am vazut in mai toate testele.

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus vs LG G6 vs Google Pixel si OnePlus 3T – MEGA TEST de performante

Ca sa fiu complet sincer, acest clip video confirma din nou suprematia iPhone 7 Plus in fata Samsung Galaxy S8, dar si a LG G6, Google Pixel, sau OnePlus 3T, chip-ul sau A10 Fusion fiind la baza lor. In afara Samsung Galaxy S8, restul smartphone-urilor au performante doar usor mai bune decat iPhone 7 Plus in testul single-core, iar asta spune extrem de multe despre avantajul companiei Apple.

In momentul de fata cei interesati de cele mai performante smartphone-uri de pe piata, au de ales intre Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus, alte optiuni nefiind de luat in calcul. Partea interesanta este ca iPhone 7 Plus cu iOS 10.3 si noul APFS chiar porneste mai repede decat Samsung Galaxy S8, aceasta fiind o mare realizare pentru Apple, lucrurile fiind in trecut complet opuse fata de prezent.

iPhone 7 Plus este regele smartphone-urilor, cand vine vorba de performante, inca din toamna anului trecut, iar Samsung Galaxy S8 nu a reusit sa il detroneze. Acest lucru conteaza foarte mult si mentine Apple pe o pozitie dominanta, asta daca nu cumva Samsung va reusi sa mai scoata un spor de performante din Samsung Galaxy S8 printr-o actualizare urmatoare.