Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 ar putea fi lansat fara o functie cheie

iPhone 8 ar putea fi lansat fara o functie cheie

iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple in cursul toamnei acestui an, iar unii analisti sunt de parere ca noul smartphone ar putea ajunge pe piata fara o functie cheie. Mai exact, iPhone 8 ar putea pierde Touch ID daca Apple nu va reusi sa gaseasca o implementare care sa permita integrarea cititorului de amprente in ecran pentru a permite scanarea rapida a acestora la nevoie.

Analistii americani sustin ca daca Apple nu va rezolva in urmatoarea luna problemele care impiedica integrarea Touch ID sub ecranul iPhone 8, atunci ar putea renunta complet la aceasta functie. Solutia propusa de catre analisti pare cel putin stupida avand in vedere ca nu exista in momentul de fata o alternativa pentru securitate biometrica pe care Apple sa o poata folosi in iPhone 8.

Analistii spun totusi ca Apple ar putea avea ideea de a amana lansarea iPhone 8 pana in momentul in care tehnologia Touch ID va fi complet pregatita pentru integrare sub ecran. In momentul de fata se pare ca partenerii Apple care lucreaza la integrarea Touch ID sub ecranul iPhone 8 nu ar fi primit comenzi ferme pentru a furniza componente pentru ca Apple sa foloseasca aceasta tehnologie.

Apple nu are deocamdata un sistem de recunoastere faciala suficient de puternic pentru a inlocui Touch ID in iPhone 8, iar despre scanarea irisului nici nu poate fi vorba. In ciuda opiniei acestor analisti, este totusi extrem de putin probabil ca iPhone 8 sa ramana fara Touch ID pentru ca Apple nu are solutii care sa permita securizarea platilor mobile la fel de bine precum se intampla acum.

“We believe Apple continues to work on solving its optical fingerprint issues. If it’s able to solve the problems in the next month or so, it would likely place volume orders at that point. This would likely lead to a delay of the OLED iPhone launch, but we would not expect it to meaningfully affect volume for the cycle. If it’s not able to fix the problems in that time frame, Apple may be forced to eliminate fingerprint sensing from the OLED iPhone altogether.”

iphone 8 fara touch id

 • Andrews

  Dacă este pus sub semnul întrebării existența Touch ID ului, ce să mai sperăm la alte funcții interesante ?…

 • Marian

  Povesti!

 • xabriell02

  Slab pregătiți

 • EMP83

  Până la toamnă se pot întâmpla multe, să nu ne grăbim cu concluziile.

 • Cristi

  Dacă nu a reușit Samsung sigur nu va reuși apple…

 • Srb Srb

  Exclus. Abia au inceput sa puna in platforma mac touchid si sa o elimine din primul produs aka iphone?
  In cel mai rau caz il prezinta in sept si il lanseaza in noiembrie

 • Srb Srb

  Samsung a fost indiferenta si nu a avut compania sa o ajute

 • IsVel

  Eu nu cumpăr modele plus

 • richard

  Ce vb acolo? Samsung a investit milione in Synaptics si tot degeaba, nu au reusit sa scoata randament bun cu senzor de amprenta integrat direct in ecran. Prin urmare Apple are de ce sa se teama.

 • Srb Srb

  daa,i-ai vazut tu facand aceste investitii? minciuni de net…realitatea spune adevarul meu

 • richard

  Nu stiu care e realitatea ta ca noi stim cu totii ca tu esti pe planeta ta Apple. Nu trebuie sa vad eu investitiile ca doar nu ii auditez. Dar am vazut clar sursele de incredere care dau stirea ca 100% reala. Si de ce nu ar fi? Vezi clar ca ii ajuta pana si pe Qulcomm sa le faca SD 835., si astia is ditamai giganti in industrie. Nu vad de ce nu ar investi in Synaptics ca doar e in beneficiul lor. Daca nu a mers inseamna ca acea integrare in display nu e ca o simpla rotire a camerei duale din fund in picioare cu ce se lauda Apple ca fiind inovatierevolutie si alte bulshituri. Pana una alta vedem la toamna unde o sa trantesca ei acel senzor, poate il scapa Jony Ive in rama lateral stanga…sau dreapta 🙂

 • Srb Srb

  serios? te rog link in care Apple spune ca rotirea camerei duale este o inovatie revolutie si de ce au facut-o ! altfel nu mai imi da reply cu texte inventate

 • richard

  Eu nu spun decat cea ce o sa spui tu in toamna la lansarea I8 cu camera in picioare. Ar trebui sa notezi de pe acum 🙂

 • Srb Srb

  :))))