Prima Pagina iPhone NAVIGON Europe este vandut la reducere pentru iPhone si iPad

NAVIGON Europe este vandut la reducere pentru iPhone si iPad

Va spuneam acum mai bine de o saptamana ca aplicatia NAVIGON Europe este disponibil la REDUCERE in App Store, iar dezvoltatorii sai inca o ofera la un pret aproape injumatatit, asa ca astazi va readuc aminte faptul ca ea este in continuare disponibila la un pret foarte bun.

Navigon este unul dintre cele mai populare sisteme de navigatie GPS pentru iDevice-uri, iar incepand de astazi el poate fi cumparat la REDUCERE din App Store-ul companiei Apple.

Compania dezvoltatoare a aplicatieir ofera la pret redus NAVIGON Europe si veti avea parte de un software cu harti offline care va poate ghida prin orice oras din Romania sau Europa.

Pentru Romania aceasta solutie de navigatie s-a dovedit a fi superioara alternativelor, inclusiv aplicatiilor gratuite precum Google Maps sau Apple Maps, posibilitatea de a utiliza hartile offline reprezentand un factor extrem de important.

WITH NAVIGON YOU CAN TURN YOUR IPHONE OR IPAD INTO A FULLY FUNCTIONAL MOBILE NAVIGATION SYSTEM. THANKS TO A FAITHFUL ADAPTATION OF THE MENU FUNCTIONS, THE APP FITS IN SEAMLESSLY WITH THE IOS OPERATING CONCEPT AND CAN BE INSTALLED ON ANY IPHONE 3GS, IPHONE 4, IPHONE 4S, IPHONE 5 OR IPAD DEVICE (THE NAVIGATION FUNCTION IS ONLY AVAILABLE ON THE IPAD WIFI +3G). 

Daca sunteti interesati de Navigon, atunci Navigon Europe este disponibil pentru DESCARCARE la PRET REDUS, de la 79.99 euro la 54.99 euro, in perioada urmatoare in App Store, asa ca ar fi bine sa beneficiati de ocazie pentru a il achizitiona.

navigon-europe-oferta-iphone

 • amne

  Eu am achizițonat acest navigator! Problema este următoarea: update-ul la hărți se face doar cu plata.Asa ca cei 79 de euro sunt pentru hărțile de la momentul respectiv,după,la update trebuie sa plătiți iarăși. O prostie,iar toate celalalte opțiuni sunt cu plata(hărți 3D,live trafic etc)

 • Alex. S.

  Here maps e pana peste cap !!!

 • Catalin Petrisor

  @ amne:Nu trebuie sa platesti niciun update , doar cumparaturile , gen live trafic…, NU DEZINFORMA.
  Este cel mai bun si precis navigator.
  Il poti instala pe mai multe deviceuri, eu il am pe 6 acum.
  Restul sunt pantaloni scurti.😜

 • Bogo

  L-am noile tipuri de abonament ce includ trafic se internet in UE, nu mai văd rostul aplicație. Poți folosi Google Maps, Waze , etc.

 • djserginio

  Waze e cel mai bun și cel mai actualizat…..și gropile de pe asfalt sunt marcate in aplicație…. plus…..te salvează de la radare sau controale+nu te bagă pe arterele ff aglomerate…. doar plusuri are…. iar acum cum se scoate romingul…. nu se mai merita sa ții hărți offline…. care nu își fac update la străzile cu sens unic…. la fel cum își face Waze….

 • FlorinS

  Interesant… urmăresc aplicația de mult timp.. Am achiziționat iGO și voiam sa le compar (nu neaparat ca mi-ar și trebui, la câte alternative sunt) . Anul trecut 03. aceiași aplicație era *Promo 40 de euro fata de cel normal de 57,99 euro. Anul acesta: *Promo 54,99 din 79,99 … 😄 promo ..

 • FlorinS

  Anul trecut in 03. Mai (mă refeream mai sus)

 • RaduD

  Google Maps si Waze raman intr-adevar optiuni viabile foarte bune, dar grafica de la Navigon e mult peste. Totodata in Navigon gasesti foarte multe POI-uri, posibilitatea de a-ti face rute, de a salva locuri favorite, nu trebuie sa iti iei in telefon/tableta decat hartile de care ai nevoie si actualizarile sunt la zi. Navigon Europa are toate tarile europene, exceptie Turcia, nu numai cele din UE, asa ca roaming-ul poate ramane o problema.

 • Vlad

  Eu l-am achizitonat acu cativa ani si cu toate ca am avut ultimele harti, o groaza de drumuri din Bulgaria si Grecia(Halkidiki) nu apareau, inclusiv cu, centura Bucurestiului am avut probleme.Deci oamenii prefera sa ia bani fara sa mai faca vre un update. Toate companiile serioase publica cate un update la 2 saptamani. La Navigon nu am mai vazut un update de foarte mult timp. De preferat sa va luati net in roaming de banii astia si sa folositi waze sau google maps atunci cand plecati din tara.

 • attilar1

  Pe google Maps a devenit activ funcția de a partaja locația ……

 • florian-de

  @amne … nu mai dezinforma lumea… odata cumparat acesta aplicatie,nici un update nu costa bani,e gratuit …

 • Daniel

  Pana la urma merita banii in contitiile in care HERE WeGo oferta hartile free?

 • Neo

  Eu folosesc gps nav by scout si aveti dreptul la o harta la alegere gratis si am cumparat europa cu 4,99 euro . Radare fav poi 3d etc . Recomand cu incredere !