iPad 4 este inlocuita gratuit cu iPad Air 2 de Apple

iPad 4 este inlocuita gratuit de catre compania Apple cu iPad Air 2 pentru clientii care aduc acest model de tableta in service pentru inlocuire din cauza unor probleme de functionare. Masura a fost luata de catre Apple deoarece iPad 4 incepe sa dispara din stocurile magazinelor sale si cele ale partenerilor, in timp ce iPad Air 2 abia recent a fost scoasa din vanzare de catre companie.

Schimbarea a fost implementata incepand cu data de 30 martie de catre Apple, adica la scurt timp dupa lansarea iPad 2017, compania trimitand un memoriu intern angajatilor pentru a-i anunta. Avand in vedere ca iPad 4 nu va mai rula iOS 11, era normal ca Apple sa fi sistat pana acum productia, iar aceasta masura este o noua dovada a faptului ca tableta a iesit din planurile celor de la Apple.

Partea si mai buna pentru clientii companiei Apple sta in faptul ca la inlocuirea iPad 4 cu iPad Air 2 clientii pot beneficia si de un upgrade in ceea ce priveste spatiul de stocare. Mai exact, de la vechile modele cu 16 GB si 64 GB spatiu de stocare ale iPad Air 2, acestia pot trece la cele noi care ofera 32 GB si 128 GB spatiu de stocare, iar asta fara a plati vreun ban suplimentar pentru upgrade.

Cei de la Apple au obiceiul de a implementa schimbari de strategie de acest gen spre beneficiul clientilor din lumea intreaga, asa ca este normal sa vedem si alte masuri similare luate pentru alte produse.

“Starting March 30th, iPad 4th generation whole unit repairs may be substituted to iPad Air 2.”

ipad air 2 inlocuire ipad 4

 

9 COMENTARII

  1. Problema cu defectul se rezolva repede cu o baterie portabila introdusă in telefon/tableta in mod repetat cu interval de 10 secunde de cel puțin 50 de ori și se defectează .
    Iar ca defect menționezi ca se consuma bateria când este stins detot
    Adică îl încarci 100% apoi îl sting peste noapte și dimineața când îl deschizi are 40%
    Eu am făcut asta și am înlocuit in garanție un iPhone 7 și o tableta iPad 2 air