iPhone 8 – schita care prezinta noul design

iPhone 8 este prezentat in toata splendoarea de catre o schita care ne dezvaluie noul design pe care terminalul il va avea dupa lansare.

iPhone 8 este prezentat astazi intr-o noua schita oferita de catre o sursa asiatica, ea incercand sa ne prezinte in avans modul in care ar trebui sa arate viitorul smartphone Apple. Aceasta este a treia schita aparuta in ultimele zile pentru a prezenta noul design iPhone 8, ele fiind, aparent, furate din fabrici ale companiei Foxconn, sau din fabrici ale altor parteneri ai companiei din Cupertino.

Dupa luni intregi de zvonuri, zvonuri si iar zvonuri, iata ca in aceasta perioada avem primele informatii privind noul design iPhone 8, iar detaliile nu sunt chiar atat de grozave. Pentru inceput ni se confirma faptul ca iPhone 8 va avea un ecran de 5.8 inch care acopera o buna parte din panoul frontal, insa nu tot, asa cum s-a speculat pana in prezent, o margine fiind lasata intre ecran si carcasa.

In imaginea de mai jos puteti vedea ca iPhone 8 va avea o margine de 2.5mm in partea stanga intre ecran si carcasa, deci ecranul nu va acoperi tot panoul frontal pana dupa margini, asa cum se intampla la Samsung Galaxy S8. Ciudat este ca in partea dreapta a panoului frontal al iPhone 8 va exista o margine de 4mm intre ecran si carcasa, diferenta fiind neobisnuita pentru un produs al Apple.

iPhone 8 – schita care prezinta noul design

Mergand mai departe, iPhone 8 va avea o lungime de 137.5mm si o latime de 67.5mm, aceasta schita aratandu-ne ca terminalul va avea aceleasi dimensiuni ca iPhone 7, asa cum au spus unele zvonuri. O schita aparuta saptamana trecuta prezenta totusi un design iPhone 8 diferit fata de ceea ce vedem acum, iar asta pentru ca probabil vedem schite pentru prototipuri diferite ale companiei Apple.

Lasand dimensiunile, puteti vedea in partea centra superioara ca urmeaza sa avem senzorii si camerele pe care iPhone 8 le va avea multumita Apple. Conform acestei schite, iPhone 8 va avea doua camere 3D, senzori pentru lumina ambientala si proximitate, un difuzor, un microfon si o camera frontala in partea superior centrala a panoului fronta, cel mai probabil in afara ecranului.

Desi imaginile concept facute in baza acestei schite a iPhone 8 arata o situatie diferita, e imposibil ca Apple sa le integreze pe toate sub ecran, asa ca nu va asteptati la asta. Desigur ca aceste schite ne arata si ca iPhone 8 nu va avea un buton Home fizic integrat in ecran, el urmand a fi unul virtual, cu o parte din ecran dedicata special afisarii sale, dar ramane de vazut cum va fi organizat totul.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre design-ul iPhone 8 prezentat de aceasta schita ?

iphone 8 schita design carcasa

iphone 8 schita design carcasa 1

iphone 8 schita design carcasa 2

24 COMENTARII

  1. Dar camera e oribil de urâta ! Dacă tot vor o camera mai buna de ce nu fac una puțin mai mare și nu e nevoie sa pună 100 de camere ! Ciudat designer ?‍?

  2. Asa da. Pur si simplu ar fi superb si ar da peste nas celor ce zic ca s8+ sau ip plus sunt telefoane compacte. Acei oameni doar s-au obisnuit si au pierdut notiunea de ce inseamna compact ‘fizic’

  3. Cei 4 mm sunt de la ecran pana la exterior inclusiv cu carcasa telefonului, iar 2,5 mm sunt de la ecran pana in marginea panoului frontal fara carcasa telefonului. Deci margine va fi de 2,5 mm peste tot.

  4. Spatele oribil cu uratenia aia de camera . Fata are bumper ? Urata si aia. Ecranul curbat unde este ?
    Srb , pozele alea in afara celei cu schita sunt doar un concept – 100% nu o sa aiba ecranul pe toata suprafata . Sa vedem cat o sa reusesca Apple sa faca bezelurile si apoi vorbim de cat de compact este , in functie de dimensiunea ecranului raportat la bezeluri.
    Cititor de aprenta inplementat in ecran, deocamdata doar un vis .

  5. Da dar nu exista niciun zvon cum ca iphone 8 va fi mai mare in nicio directie ca iphone plus. Deci clar directia este buna a celor de la Apple,iar camera pusa asa apple vrea sa scape de VVS (Vertical Video Syndrome

  6. Da, nu stiu ce este VVS si mie lene sa caut , dar camera tot urata este .
    Ce ne arata schita asta este ceva mai urat decat S8 din toate punctele de vedere .
    Apple – mai lucreaza la design, ca Samsung iti da lectii de 3 ani deja !

  7. Hidoșenie… Pe față parcă ar avea bumper pe margini. De spate nu mai vorbesc, nu înțeleg de ce ar pune în halul ăla camera

  8. Nope. S8 are un artificiu sa iti placa dar dupa o luna de folosi ta te obisnuiesti. Iphone se pare ca nu merge atat de drastic cu edge display.
    Form over function,tie sa inteleg ca ti-a placut si s6 si s7 non edge de zici asta

  9. In loc sa fie pe orizontala este pe verticala sa fie paralela cu bateria, big deal si rezolva si problema VVS (Vertical Video Syndrome)

  10. Am S6 edge si S7 flat . La S6 edge fata este superba, la s7 flat spatele este superb . Am trecut totusi la flat din ratiuni practice – baterie mai buna, dimensiune mai mica comparativ cu s7 edge si frica sa nu-i sparg display-ul.
    Forma cu ecran edge(si spate curbat eventual) este deocamdata cea mai frumoasa vizual din toate telefoanele existente, doar ca ecranul e mai sensibil. In toate cazurile, un bumper anuleaza semnificativ satisfactia vizuala .

  11. Apple va trebui să scoată ceva cu adevărat impresionant anul acesta. Aici mă refer și ca funcții, și design, și tot. Dacă se va plafona ca până acum, clar va începe căderea ‘templului’ construit de Steve Jobs…

  12. Srb, de data asta chiar cade. După 3 ani în care ai stat pe loc, lumea se așteaptă la ceva superb. Sper că iPhone 8 să fie la înălțimea așteptărilor

  13. Pai nu stiu nu ma pricep asa bine dar mai poate fi functional un ecran “perforat” de difuzor?si senzorii camera din fata totate pot “vedea” prin ecran?

  14. Nope. Apple isi da seama ca nu se poate baza doar pe iphone tinand cont ca daca acest segment pica sau au o problema majora pica si firma. Au zis ca se ocupa si de mac pro si imac si ipad plus serviciile lor ce toate insumate au o cifra f mare daca updateaza si vin si ei cu noutati.