Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – schita care prezinta noul design

iPhone 8 – schita care prezinta noul design

iPhone 8 este prezentat in toata splendoarea de catre o schita care ne dezvaluie noul design pe care terminalul il va avea dupa lansare.

25

iPhone 8 este prezentat astazi intr-o noua schita oferita de catre o sursa asiatica, ea incercand sa ne prezinte in avans modul in care ar trebui sa arate viitorul smartphone Apple. Aceasta este a treia schita aparuta in ultimele zile pentru a prezenta noul design iPhone 8, ele fiind, aparent, furate din fabrici ale companiei Foxconn, sau din fabrici ale altor parteneri ai companiei din Cupertino.

Dupa luni intregi de zvonuri, zvonuri si iar zvonuri, iata ca in aceasta perioada avem primele informatii privind noul design iPhone 8, iar detaliile nu sunt chiar atat de grozave. Pentru inceput ni se confirma faptul ca iPhone 8 va avea un ecran de 5.8 inch care acopera o buna parte din panoul frontal, insa nu tot, asa cum s-a speculat pana in prezent, o margine fiind lasata intre ecran si carcasa.

In imaginea de mai jos puteti vedea ca iPhone 8 va avea o margine de 2.5mm in partea stanga intre ecran si carcasa, deci ecranul nu va acoperi tot panoul frontal pana dupa margini, asa cum se intampla la Samsung Galaxy S8. Ciudat este ca in partea dreapta a panoului frontal al iPhone 8 va exista o margine de 4mm intre ecran si carcasa, diferenta fiind neobisnuita pentru un produs al Apple.

iPhone 8 – schita care prezinta noul design

Mergand mai departe, iPhone 8 va avea o lungime de 137.5mm si o latime de 67.5mm, aceasta schita aratandu-ne ca terminalul va avea aceleasi dimensiuni ca iPhone 7, asa cum au spus unele zvonuri. O schita aparuta saptamana trecuta prezenta totusi un design iPhone 8 diferit fata de ceea ce vedem acum, iar asta pentru ca probabil vedem schite pentru prototipuri diferite ale companiei Apple.

Lasand dimensiunile, puteti vedea in partea centra superioara ca urmeaza sa avem senzorii si camerele pe care iPhone 8 le va avea multumita Apple. Conform acestei schite, iPhone 8 va avea doua camere 3D, senzori pentru lumina ambientala si proximitate, un difuzor, un microfon si o camera frontala in partea superior centrala a panoului fronta, cel mai probabil in afara ecranului.

Desi imaginile concept facute in baza acestei schite a iPhone 8 arata o situatie diferita, e imposibil ca Apple sa le integreze pe toate sub ecran, asa ca nu va asteptati la asta. Desigur ca aceste schite ne arata si ca iPhone 8 nu va avea un buton Home fizic integrat in ecran, el urmand a fi unul virtual, cu o parte din ecran dedicata special afisarii sale, dar ramane de vazut cum va fi organizat totul.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre design-ul iPhone 8 prezentat de aceasta schita ?

iphone 8 schita design carcasa

iphone 8 schita design carcasa 1

iphone 8 schita design carcasa 2